CUPA SHODAN – ARAD 26 MARTIE 2011

CUPA SHODAN -ARAD 26 MARTIE 2011

\"SHODAN

Testul de verificare a sportivilor Clubului Fudokan Karate Timisoara , componenti ai Lotului National de Karate Shotokan SKDUN al Romaniei, care vor participa in weekendul urmator(2-3 Aprilie 2011) la Campionatul European de Karate Shotokan SKDUN din Ungaria,a fost reprezentat de Cupa Shodan desfasurata la Arad, Sambata 26 Martie 2011 , organizata de Scoala de Karate Shodan Arad condusa de Sensei Teo Radut .

Toti sportivii nostri au avut o comportare foarte buna , fiecare dintre ei reusind sa isi verifice calitatile atat in proba de kata , cat si in proba de kumite. Au reusit sa castige 13 MEDALI -3  de aur , 5 de argint si 5 de bronz , intr-o competitie la care au participat aproximativ 300 de sportivi de la 15 cluburi .
S-au remarcat prin atitudine si daruire :FLORESCU MARIUS – AUR LA KATA SI ARGINT LA KUMITE , NOVESKI ALECSANDER – ARGINT LA KATA SI BRONZ LA KUMITE , SCHEIN ALEXANDRU – AUR LA KATA , BARLADEANU ANDREI – AUR LA KATA, PRICOPE RALUCA – BRONZ LA KUMITE,TARAN DENISA – ARGINT LA KATA ,DAVID DOROTHEA – BRONZ LA KATA,IORDACHE ALMIRA SI ZAHARIA DARIUS – ARGINT LA KATA , SARBA FLORIN SI BELENGEANU FLORIN – BRONZ LA KATA.
A fost un test util si pentru cei care nu au fost medaliati ,acestia avand posibilitatea sa remedieze si sa inteleaga anumite greseli pe care le-au facut, in timpul ramas pana la Campionatul European ,si speram in revenirea sportivului JIAN EMILIAN (dublu medaliat la Campionatul National de Karate Shotokan SKDUN) care a suferit o accidentare cu doua zile inaintea acestei competitii.
Felicitari organizatorilor si arbitrilor pentru conditiile create unei bune desfasurari a competitiei.