11 MEDALII LA CAMPIONATUL EUROPEAN SHOTOKAN SKDUN 2-3 APRILIE EGER – UNGARIA

11 MEDALII PENTRU SPORTIVII CLUBULUI FUDOKAN KARATE TIMISOARA LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE SHOTOKAN SKDUN – 2-3 APRILIE 2011

EGER – UNGARIA

\"EUROP

Campionatul European de Karate Shotokan SKDUN

s-a desfasurat in Complexul sportiv „Kemeny Ferenc Sport Hall”, din Eger (Ungaria)  , sambata si duminica 2-3 aprilie 2011. La aceasta editie a competitiei europene au participat 24 de tari si peste 700 de sportivi. Romania a facut deplasarea cu lotul national format din peste 80 de sportivi  la toate categoriile.

Sportivii Clubului Fudokan Timisoara,  componenti ai lotului national au reusit sa cucereasca 11 medalii – 2 titluri de campion European, 4 de vicecampion European si 5 medalii de bronz.

Cel mai experimentat component al clubului  timisoarean –SCHEIN ALEXANDRU, a reusit sa castige 4 medalii – titlul European la kumite echipe mixt si cel de vicecampion European la kumite echipe masculin, iar la individual titlul de vicecampion European la kata si medalia de bronz la kumite.

Celelalte medalii au fost aduse de TARAN DENISA – campioana europeana la kata , DAMIAN IULIA – vicecampioana europeana la kata , MANZAT EDUARD – vicecampion European la kata, PELLE ARIANA – medalie de bronz-kata, SARBA FLORIN – medalie de bronz –kata, NOVESKI ALECSANDER- medalie de bronz- kata ,BARLADEANU ANDREI – medalie de bronz-kata.

FELICITARI SPORTIVILOR PENTRU REZULTATE SI MULTUMIRI PARINTILOR PENTRU SPRIJINUL ACORDAT.