ACS JKA SHOTOKAN KYOKAI KARATE TIMISOARA

A fost fondat in anul 2017, si este un club sportiv cu personalitate juridica de drept privat, este independent fata de orice  formatiune politica si nu are scop lucrativ.

Culorile clubului : ROSU-caldura,pasiune,stapanire de sine,entuziasm,actiune ; NEGRU – constanta,prudenta,creativitate,intelepciune,putere.

Scopul clubului nostru  este dezvoltarea armonioasa fizica si psihica a tinerilor prin practicarea karate-do, precum si promovarea karate-ului ca sport de performanta.

Obiectivul nostru principal este promovarea pe scara larga a artei martiale KARATE-DO prin numeroase actiuni  – stagii de pregatire, participari la competitiile nationale si internationale , demonstratii , etc.

ACTIVITATI ORGANIZATE:

* doua-trei antrenamente-saptamanal pentru toti sportivii  astfel:

  1. grupe de incepatori
  2. grupe de avansati
  3. grupe de performanta

*demonstratii de karate si concursuri pentru copii

*  competitii -Campionatul National JKA- Memorial ,,Ovidiu Cociorva”, Cupa Asociatiei JKA- ,,Memorial ,,Ionut Groza”, Campionatele Europene, Campionatele Mondiale de Karate.

* tabare de vara si de iarna

* seminarii si stagii de karate cu mari maestri

* examene de grad (centuri) pentru toti sportivii

Programul de antrenament este structurat in functie de varsta si  nivelul de pregatire; grupele de performanta umaresc programul competitional anual, iar perioada inter-competitionala cuprinde antrenamente cu specific de karate traditional.

Daca vrei sa fi sanatos fizic si psihic, daca vrei sa scapi de timiditate si sa-ti faci prieteni noi, daca vrei sa fi mai puternic si sa ai incredere in tine, daca vrei sa ajungi campion, atunci vino sa te antrenezi impreuna cu noi!