15 MEDALII LA CAMPIONATUL NATIONAL SHOTOKAN SKDUN – 5 MARTIE 2011

REZULTATE DEOSEBITE ALE CLUBULUI  FUDOKAN TIMISOARA LA CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE SHOTOKAN  SKDUN

– BUCURESTI –5 MARTIE 2011-

\"NAT

La aceasta editie a Campionatului National de Karate Shotokan SKDUN au participat peste 800 de sportivi de la peste 35 de cluburi din toata tara , iar arbitrajul a fost asigurat de arbitri  romani condusi de sensei Marian Patru 6 dan, dar si de catre o delegatie de arbitri din Bulgaria  condusa de sensei Latchezar Nenov 5 dan.

Competitia a fost supervizata de shihan Aurel Patru 7 dan -presedintele federatiei internationale SKDUN.Calitatea competitiei a fost ridicata, aspect care i-a obligat pe sportivii participanti sa fie foarte atenti la toate detaliile tehnice.

Clubul Fudokan Timisoara a participat cu 23 de sportivi reusind sa castige 15 medalii.

Performerii clubului Fudokan Timisoara la acest campionat national sunt juniorul SCHEIN ALEXANDRU – multiplu campion mondial , care a reusit sa castige o medalie de argint la kata si una de bronz la kumite, si cadetul JIAN EMILIAN – medaliat la mondialele de anul trecut, care acum a castigat medalia de aur la kumite si argintul la kata.

Si ceilalti sportivi ai clubului nostru au avut rezultate bune asigurandu-si cate o medalie :

Juniori-Antalfi Loredana – argint la kata  ; Cadeti- Sarba Florin- bronz ;Copii – Belengeanu Florin – aur la kata,Taran Denisa – argint, Manzat Eduard – argint,Stanis Alexandru – argint,Agafitei Leontin –argint, Pelle Ariana – bronz, Pricope Raluca – bronz,Iordache Almira –bronz, Zaharia Darius –bronz.

Acest campionat national a fost si testul pentru formarea lotului national al Romaniei care va participa in 2-3 aprilie la CAMPIONATUL EUROPEAN SKDUN din UNGARIA.