TVT\’89-STIRI-Cupa Internationala ,,Mladost\’\’ 2010- Pancevo

ZECE MEDALII IN SERBIA 15 MAI 2010

17 mai 2010 – 18:28
29 vizitari
\"\" 0 comentarii
Sportivii de la Fudokan Karate au obtinut 10 medalii la Cupa Internationala „Mladost”, concurs desfasurat în Serbia la finalul saptamânii trecute. Clubul timisorean a încheiat pe locul al treilea în clasamentul pe medalii, din cele 20 de cluburi participante.

Patru medalii de aur, trei de argint si trei de bronz. Acesta este bilantul participarii sportivilor timisoreni de la clubul Fudokan Karate la Cupa Internationala Mladost, care s-a desfasurat în Serbia, weekend-ul trecut. Clubul timisorean a ocupat locul al treilea pe medalii din 20 de cluburi participante. Cele zece medalii au fost obtinute de opt sportivi, atât la kata cât si la kumite: Alexandru Schein, Robert Stemler, Bogdan Iuga, Ariana Pelle, Marius Florescu, Emilian Jian Alexandru Stanis si Florin Sarba.

În finalul acestei saptamâni sportivii clubului timisorean vor participa la Cupa României, competitie care va fi organizata la Bucuresti. La aceasta competitie se va face si selectia pentru lotul national Shotokan Karate do of United Nations ce va reprezenta ROMANIA la Campionatul Mondial S.K.D.U.N. din octombrie in FRANTA.