SUMMER CAMP 2012 – FUDOKAN KARATE

SUMMER CAMP 2012 –FUDOKAN KARATE

Scoala Generala nr .2 , Str. Mures nr. 8 ,Timisoara

Luni – 3 septembrie – Ziua 1

O zi frumoasa , aer curat ( inca nu circulau prea multe autoturisme ) ,18 grade Celsius la ora 06.00 a.m. ; mult chef de antrenament pentru unii , altii inca adormiti , si am dat startul  la incalzirea de dimineata incepand cu ora 06.30 . Kata Taiji Shodan si bunkai ,a fost  un antrenament relaxant si energizant , si cred ca toata lumea s-a trezit pana la final ,  chiar si unii din locatarii blocurilor de vis-a- vis de scoala ( dupa mai multe strigate de  ki-ai ).

\"POZA

MARTI -4 SEPTEMBRIE – ZIUA 2

APROAPE LA FEL DE CALD CA IERI , 17 GRADE CELSIUS ; COPIII MAI HOTARATI DECAT IERI SI MAI ATENTI – FELICITARI ! KATA SETSU SI BUNKAI ! CEI MAI MICI, AU FOST CEI MAI SIMPATICI ! BRAVO- EDI ,DAVID,BOGDANEL SI EDGAR !

\"31\"

MIERCURI- 5 SEPTEMBRIE – ZIUA 3


Fiecare noua zi este un nou inceput ! Azi doar 16 grade celsius ! Unii se plangeau ca este frig, si se gandeau ca ar tr

ebui sa facem antrenamentul in dojo ! Era prea frumos afara ! Kata Washi na mae si bunkai , si un final cu o serie de choku zuki -kiai ! Si aproape ca se vedea soarele peste blocul din fata scolii atunci cand am plecat ! Maine dupa antrenament – pizza si suc !
\"32\"
JOI – 6 SEPTEMBRIE – ZIUA 4
Astazi 21 de grede celsius ,la ora 06.30 dimineata ! Cald ,placut , si un antrenament de calitate ; Meikyo Shodan si bunkai ! La final o binemeritata pizza si suc de fructe , si bineinteles DIPLOMA pentru incheierea acestui GASSHUKU de vara !

\"POZA