Primavara2013

\"JPG-SEISHINKAN

Al doilea SEMINAR din acest an al Grupului Seishinkan Karate do Shotokan Timisoara , a fost ceva deosebit , pentru ca ne-am antrenat toti impreuna , de la centura alba pana la centura neagra ! I- am avut langa mine pe Sensei Teo Dolinschi , Sensei Doru Burdan , Sempai Raoul Florea , Sempai Alexandru Schein si Sempai Loredana Antalfi si am creat impreuna o echipa impreuna cu toti karateka prezenti in dojo. A fost un antrenament maraton de 3 ore , traditional , kihon ,kata,kumite , cu o atmosfera de prietenie si multa energie si bucurie ! Multumiri intregii echipe de Sensei si Sempai ,si elevilor nostri pasionati de karate do !

\"SEISHINKAN\"SEISHINKAN\"SEISHINKAN\"SEISHINKAN\"SEISHINKAN\"SEISHINKAN\"SEISHINKAN\"SEISHINKAN

======================================

\"italia

===============================

SEMINAR JKA – SENSEI CLAUDIU DINU – TIMISOARA

7-8-9 MARTIE 2013

\"Fotografie-0692\"

La primul antrenament ,desfasurat in seara de joi 7 martie 2013 ,in dojo-ul Clubului Fudokan Karate Timisoara , au participat o parte din karateka clubului nostru, urmand ca in aceasta seara(8 martie) , si maine (9 martie) ,sa fie prezenti si alti practicanti ai ,,Grupului Seishinkan\’\’. Ca si la seminarul din toamna anului 2012 , Sensei Claudiu Dinu , a accentuat principiile karate-ului shotokan promovat de maestri JKA ( Masahiko Tanaka si Masao Kawasoe).

\"dinuSeminarul din aceste zile, sustinut de Sensei Claudiu Dinu ,a fost un bun moment , pentru a face diferentele ,dintre ceea ce inseamna shotokan karate JKA , si alte forme de karate ! Vreau sa-l felicit pe prietenul meu Claudiu Dinu pentru acest seminar , si sa-i multumesc pentru efortul depus ! Oss Sensei !

===========================

6 Medalii la Campionatul

National de Karate Shotokan SKDUN

\"9673-kumite-individual-juniors-70kg-male\"
\"nat\"nat
Sambata
2 martie 2013 , Sala Polivalenta din Bucuresti ,a gazduit Finalele Campionatului National de Karate Shotokan SKDUN , din cadrul  Federatiei Romane de Arte Martiale .Au fost prezenti peste 800 de sportivi de la peste 40 de cluburi din tara. La acest eveniment Clubul Sportiv Fudokan Karate Timisoara a participat cu 4 sportivi ,reusind sa castige 6 medalii. Cel mai titrat sportiv al clubului Alexandru Schein , multiplu campion European  si  Mondial,s-a intors la Timisoara cu o medalie de aur la kata si una de bronz la kumite ; de asemenea
o tanara speranta Almira Iordache , a reusit doua medalii de argint ,una la kata si una la kumite . Ceilalti doi componenti ai lotului,  Marius Florescu si Alexandra Avramescu au reusit sa castige cate o medalie de argint si una de bronz la kata individual.
Cei patru sportivi sunt calificati pentru Campionatul European ce va avea loc in perioada 5-7 aprilie la Eger –Ungaria.