Kazuaki Kurihara Sensei-Gasshuku JKA Spring Camp Romania 2022

Kazuaki Kurihara Sensei – Gasshuku JKA Spring Camp Romania 2022

Multumiri Edi Manzat pentru aceste fotografii!

Dupa o pauza de 2 ani de ,,pandemie’’, am avut parte de o saptamana fantastica, impreuna cu invitatul nostru Kazuaki Kurihara Sensei, instructor in JKA HQ.

Am inceput antrenamentele joi dupa amiaza 26 mai, cu copiii, in sala polivalenta din Sannicolau Mare. Felicitari si multumiri tuturor! Au fost prezenti peste 150 de copii de la cluburile asociatiei noastre, JKA WF Romania. Am continuat antrenamentele vineri, sambata si duminica, 27,28,29 mai, in Timisoara, in sala complexului sportiv Banu Sport, cu centurile negre.

Ne-am antrenat impreuna cu colegii si invitatii nostri din JKA Ungaria, Bulgaria, Serbia si Moldova. Multumiri si felicitari Janos Krepsz Sensei, Georgi Yosifov Sensei, Valeriu Grau Sensei! Multumiri si felicitari George Coca Sensei si echipei din Timisoara! Multumiri si felicitari prietenului nostru Roland Heimgartner pentru perseverenta cu care participa la seminariile noastre!

Multumiri si felicitari sportivilor si instructorilor JKA Romania, din Timisoara, Sannicolau Mare, Oradea, Cluj, Iasi, Botosani, Deva! OSS! Felicitari si multumiri lui Kazuaki Kurihara Sensei pentru calitatea explicatiilor de la acest Gasshuku, si a detaliilor importante scoase in evidenta la kata, kihon ippon kumite si jiyu ippon kumite! OSS!