Homepage

\"MOTO\"

Bine ati venit pe site-ul clubului JKA Shotokan Kyokai Karate Timisoara

\"R9\"Zoltan  Nagy  Sensei  6 dan

Incepand din decembrie 2017 noua titulatura a vechiului Club Fudokan este

JKA Shotokan Kyokai Karate Timisoara

,,Karate nu este un joc de puncte, categorii de greutate sau demonstratii ostentative. Este o arta martiala si un mod de viata, care pregateste un practicant sa fie pasnic,dar in cazul unui conflict inevitabil, cu adevaratul  karate poti aduce un adversar la pamant printr-o singura lovitura. Adevaratul  karate se bazeaza pe Bushido. În adevaratul karate, corpul, mintea si spiritul -întreaga persoana, trebuie sa fie dezvoltate în acelasi timp. Prin kihon, kumite si kata învatam sa ne controlam miscarile . Aceasta unitate armonioasa a mintii si a corpului este intensa si puternica. Rezultatul, adevaratul karate ,este o actiune cu efort natural, cu încredere si umilinta, deschidere si pace, posibila doar prin unitatea perfecta a mintii si a corpului. Aceasta este învatatura de baza a Zen, baza codului Bushido, si a filozofiei karate JKA .’’(www.jka.or.jp/english/e_index.html)

==================================================================================================

\"21740291_1690945580947562_3578897390984271383_n\"

\"logoJKANOU\"

JKA WF ROMANIA

ASOCIATIA NATIONALA DE KARATE

In anul 2012 a inceput primul program de pregatire dupa standardele karate-ului JKA , in forma Asociatiei Nationale de Karate JKA WF ROMANIA . Stagiul condus de Sensei Toshihiro Mori-Director Executiv JKA , la Windsor(Anglia) in aprilie 2014 ,s-a finalizat cu testul prin care Zoltan Nagy-Presedinte JKA WF ROMANIA a fost confirmat ca instructor si arbitru JKA .Incepand cu LUNA IANUARIE 2015 ,toate centurile negre(MEMBRE JKA WF ROMANIA) sunt inregistrate cu legitimatie(card) in JKA HQ TOKYO.

 Zoltan Nagy este  REPREZENTANT  OFICIAL  JKA WORD FEDERATION in ROMANIA.

===========================================================

Antrenamentele de karate shotokan se desfasoara pe grupe de varsta si grade de pregatire .

JKA Shotokan Kyokai Karate Timisoara, participa la Campionatul National , Cupa Romaniei , Campionatul  European si Campionatul Mondial. Clubul organizeaza de asemenea , anual pentru membri sai , tabere, cantonamente si stagii de pregatire cu instructorii  Japan Karate Association World Federation.

 PROGRAM  DE ANTRENAMENTE 

INCEPATORI

 JKA Dojo 1 – Scoala Generala Nr.2 , Str. Mures, 8

LUNI – 17.45-18.45

MIERCURI – 18.00-19.00

=========================================================================================

JKA Dojo 2 – Calea Aradului,nr.48( in curtea UTT )

 INCEPATORI si AVANSATI

MARTI – 18.00-19.00

VINERI – 18.00-19.00

================================================================

JKA DOJO 3- Friends Arena ,

STR. Lacului,1

https://www.friendsarena.ro/

INCEPATORI 

LUNI-19.00-20.00, JOI-19.30-20.30

AVANSATI

LUNI-20.00-21.00, JOI-20.30-21.00

===========================================================================

Campionatul JKA ROMANIA & Cupa Memorial Ovidiu Cociorva

11 martie 2023

Rezultate foarte bune pentru sportivii nostri! Felicitari maxime tuturor!

\"\" \"\" \"\" \"\"

===============================================================

Examen de grad KYU-Decembrie 2022

FELICITARI MAXIME!

\"\" \"\" \"\" \"\"

===============================================================

Start Karate JKA 

Incepand cu data de 5 septembrie vom relua antrenamentele in toate salile clubului nostru din Timisoara: Friends Arena, str. Lacului,1; Sc. Gen. 2, str. Mures,8; Energy Studio, Calea Aradului,48A. Se vor face inscrieri pentru membri noi, in limita locurilor disponibile! Relatii la telefon 0755320698, email-senseizoltannagy67@gmail.com. Va asteptam cu drag! Oss!

\"\"

================================================

Tabara de vara 2022

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

=================================================

Examene de grad kyu – 10 iunie 2022

Am trait emotia si bucuria impreuna cu acesti copii minunati! Copii pasionati si curajosi! Bravo, felicitari tuturor pentru prezentarea si evolutia la acest test! Oss!

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

===================================================

Kazuaki Kurihara Sensei-Gasshuku JKA Spring Camp Romania 2022

Kazuaki Kurihara Sensei – Gasshuku JKA Spring Camp Romania 2022

Multumiri Edi Manzat pentru aceste fotografii!

Dupa o pauza de 2 ani de ,,pandemie’’, am avut parte de o saptamana fantastica, impreuna cu invitatul nostru Kazuaki Kurihara Sensei, instructor in JKA HQ. Am inceput antrenamentele joi dupa amiaza 26 mai, cu copiii, in sala polivalenta din Sannicolau Mare. Felicitari si multumiri tuturor! Au fost prezenti peste 150 de copii de la cluburile asociatiei noastre, JKA WF Romania. Am continuat antrenamentele vineri, sambata si duminica, 27,28,29 mai, in Timisoara, in sala complexului sportiv Banu Sport, cu centurile negre. Ne-am antrenat impreuna cu colegii si invitatii nostri din JKA Ungaria, Bulgaria, Serbia si Moldova. Multumiri si felicitari Janos Krepsz Sensei, Georgi Yosifov Sensei, Valeriu Grau Sensei! Multumiri si felicitari George Coca Sensei si echipei din Timisoara! Multumiri si felicitari prietenului nostru Roland Heimgartner pentru perseverenta cu care participa la seminariile noastre! Multumiri si felicitari sportivilor si instructorilor JKA Romania, din Timisoara, Sannicolau Mare, Oradea, Cluj, Iasi, Botosani, Deva! OSS! Felicitari si multumiri lui Kazuaki Kurihara Sensei pentru calitatea explicatiilor de la acest Gasshuku, si a detaliilor importante scoase in evidenta la kata, kihon ippon kumite si jiyu ippon kumite! OSS!

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

======================================================

JKA OPEN KARATE CUP BUDAPESTA 22 MAI 2022

Dupa 2 ani de pandemie, aceasta a fost prima participare la o competie internationala JKA, Open Cup Hungary. Au fost prezenti peste 250 de sportivi, din Ungaria, Serbia, Cehia, Slovenia, Macedonia si Romania. Felicitari echipei noastre,  Joja Ianis(JKA Shotokan Timisoara)- loc 3 kata individual, loc 3 kihon ippon kumite, Scarlateanu Alex(JKA Shotokan Timisoara)- loc 3 ippon shobu kumite, Lind Carla, Ursica Alexandru, Abrudan Razvan, Radoi Robert, Stanis Alex, Wegleitmer Erik. Felicitari Sempai Andra Purza pentru arbitraj! Felicitari echipei JKA Ungaria si multumiri Janos Krepsz Sensei pentru invitatie! Oss!

\"\" \"\" \"\" \"\"

=====================================================

JKA WF Romania Asociatia Nationala de Karate a organizat a IX a editie a Campionatului JKA Romania, si a XII a editie a Cupei Memorial Ovidiu Cociorva, in 26 martie 2022. 

Felicitari tuturor sportivilor clubului nostru pentru participare si rezultate!

\"\" \"\" \"\"

==========================================================================

NOU, NOU, NOU…! Reluam antrenamentele la Scoala Generala 2, dupa 2 ani de pandemie! Karate pentru copii incepatori! Incepand din 23 martie orele 18.00! In imagini peste 10 ani de karate, in sala de sport a scolii! Primele 3 antrenamente gratuite!

Miercuri si Vineri orele 18.00-19.00

\"\"

==========================================================================

2021 FINAL DE AN!

\"\"

\"\"

=====================================

Cupa JKA Memorial Ionut Groza

Timisoara 11 decembrie 2021

La cinci ani de la pierderea prietenului si colegului nostru Ionut Groza, am reusit sa organizam din nou aceasta cupa, Memorial Ionut Groza 2021. In aceste vremuri stupide pe care le traim , acesta a fost un moment pozitiv in care sportivii si instructorii asociatiei noastre JKA Romania, s-au reintalnit in acelasi dojo, primii pentru a concura, iar ceilalti pentru a arbitra. Pasiunea, dorinta de a castiga si bucuria de a simti din nou emotia competitiei, acestea au fost reperele zilei de sambata 11 decembrie 2021! Felicitari tuturor sportivilor participanti, instructorilor si arbitrilor nostri: Raoul Florea, Teo Dolinschi, Paul Bertea, Sandu Cimpan, Doru Burdan, Alin Voicau, Andra Purza, Erik Wegleitner, Almira Iordache, Paula Gheorghiade, Andreea Cosariu, Marius Docea, Alex Scarlateanu, Alex Stanis.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

============================================================================

JKA ONLINE SEMINAR ROMANIA

\"\"

\"\"

\"\"

===============================================

SEPTEMBRIE 2021

KARATE PENTRU COPII

Incepand cu luna septembrie 2021, se reiau antrenamentele pentru toate grupele, incepatori si avansati, in cele doua sali ale clubului nostru, din TIMISOARA. Tot incepand cu luna septembrie, se fac inscrieri pentru noile grupe de incepatori. Dojo FRIENDS ARENA, str.Lacului,1, LUNI si JOI ora 19.00, Dojo ENERGY STUDIO, Calea Aradului, 48, MARTI ora 18.00 si VINERI ora 18.00. Va asteptam cu drag! Tel. 0755320698

\"\"

===============================================================

\"\"

=============================================

2 SEMINARII JKA DE EXCEPTIE

MARTIE&APRILIE 2021

\"\"

Incepem anul 2021 cu 3 SEMINARII ONILINE, conduse de instructorii JKA

din Hombu Dojo, Ryosuke Shimizu Sensei 6 dan, Yuko Hirayama Sensei 7 dan si Mai Shiina Sensei 4 dan. 

\"\"

=============================================================

KEIKO OSAME 2020

\"\"

\"\"

\"\"

================================================================

Campionatul JKA Romania

si Cupa Memorial Ovidiu Cociorva     

14 NOIEMBRIE 2020

\"\"

================================================================

Al treilea Seminar Online, organizat de Asociatia Nationala de Karate JKA Romania, il are ca invitat in 5 decembrie 2020, ora 10.00, pe Daisuke Ueda Sensei, Instructor JKA HQ.
Detalii pe website jkaromania.com.

\"ueda2020\"

================================================================

Datorita conditiilor speciale din acest an, Campionatul Asociatiei Nationale JKA si Cupa Memorial Ovidiu Cociorva, se desfasoara doar la proba de kata individual, in format online.

\"123303072_10214671681346071_5777953950498598162_o\"

=======================================================================

\"ONLINE-Kazuaki

\"kobayashi1\"

===========================================

In luna august s-a desfasurat Cupa JKA- Kata Echipe, online, între sportivii Clubului JKA Shotokan Timisoara si Unirea Sannicolau Mare. Felicitari maxime tuturor!

\"a1\"

\"a2\"

\"a3\"

\"a4\"

=========================================

Un  eveniment special! 3 Seminarii Online!

\"AFIS

=================================================================================================

Am revenit in Dojo din 15 iunie!

Dojo JKA Shotokan Kyokai Karate Timisoara. Un dojo modern, curat si dezinfectat zilnic!

Deschis pentru voi! Va asteptam cu drag! Studio Energy, Calea Aradului,48A.

Energie la maximum! Marti si Vineri orele 18.00-19.00.

\"r22020\"

===================================

Campionatul Primaverii JKA 2020

\"Afis-Campionatul

PREMIILE CONCURSULUI ETAPA 1

CENTURI NEGRE

1.RADOI ROBERT,2.MARIENUTI MILAN,3.POTARNICHE DANIELA,3.NAIZAR MARISA

CENTURI MARO

GRUPA 1 -3-1 KYU 1.FLOREA IULIA 2.JITIU LUKAS 3.SIMA BIANCA 3.BARLADEANU MATEI

GRUPA 2 – 3-1 KYU 1.STELLI CRISTIAN 2.AVADANI CRISTIAN 2.VATAVU BOGDAN 3.SIMA BEATRICE 3.DANCEA TIMOTEI

 CENTURI ALBASTRE

GRUPA 1- 5-4 KYU 1-FLOREA ALEXANDRA 2-MATEIU DARIA 3-URSICA ALEXANDER 3-LUTS CRISTINA

GRUPA 2- 5-4 KYU 1-GUGA MATEI 2-VASIES DANIELA 3-STEFLEA CAMELIA 3-SAVU DACIAN

CENTURI PORTOCALII SI VERZI

GRUPA 1 -7-6 KYU 1-POPI ECATERINA 2-MATEIU MIHAI 3-NECULAU MIHAI 3-SAVU MELANIA

GRUPA 2 – 7-6 KYU 1-GIURCHITA LUCA 2-OBISTIOIU MARIA 3-LIND CARLA 3-CALIN ALEXANDRU

CENTURI ALBE SI GALBENE 

GRUPA 1, 9-8 KYU GRUPA 1 – 9-8 KYU 1-AVRAMESCU ALEXANDRA 2-LAUTAS FLAVIUS 3-CARPEANU ALINA 3-PODOLEANU ALEXANDRU

GRUPA 2- 9-8 KYU 1-PENGA TIMOTEI 2-CONDREA DAVID 3-PRISECARIU DENIS 3-CALIN ADRIANA

Campionatul Primaverii JKA 2020-Etapa a II a

REZULTATE KATA

Premii Concurs -Etapa 2-Centuri Negre

1. Gheorghiade Paula,2. Potarniche Daniela,3. Radoi Robert,3. Naizar Marisa

PREMII CONCURS-ETAPA 2-CENTURI MARO

3-1 KYU GR.1

1.DANCEA TIMOTEI, 2.VATAVU BOGDAN, 3.SIMA BEATRICE, 3.STELLI CRISTIAN

3-1 KYU GR.2

1.FLOREA IULIA,2.BARLADEANU MATEI,2.FRANCU SEBASTIAN,3.JITIU LUKAS,3.SIMA BIANCA

PREMII CONCURS-ETAPA 2-CENTURI ALBASTRE

5-4 KYU GR.1

1.MATEIU DARIA,2.URSICA ALEXANDRU,3.FLOREA ALEXANDRA,3.LUTS CRISTINA

5-4 KYU GR.2

1.STEFLEA CAMELIA,2.GUGA MATEI,3.VASIES DANIELA,3.POPOVICI MARIA

PREMII CONCURS-ETAPA 2-CENTURI PORTOCALII SI VERZI

7-6 KYU GR.1

1.CALIN KARINA,2.NECULAU MIHAI,2.MATEIU MIHAI,3.JOJA IANIS

7-6 KYU GR.2

1.CALIN ALEXANDRU,1.LIND CARLA,2.STELLI BIANCA,3.BACHNER SARA

Mentiune Speciala

Giurchita Lucas

Jderiu Maia

PREMII CONCURS-ETAPA 2-CENTURI ALBE SI GALBENE

9-8 KYU GR.1

1.CONDREA DAVID,2.PENGA TIMOTEI,3.CALIN ADRIANA,3.PRISECARIU DENIS

9-8 KYU GR.2

1.CARPEANU ALINA,2.LAUTAS FLAVIUS,3.AVRAMESCU IULIA,3.PODOLEANU TUDOR

========================================================================

Campionatul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus!

\"CN2020+COVC_page-0001\"

=====================================================================

KARATE JKA ONLINE

Incepand cu data de 25 martie 2020 datorita pandemiei de coronavirus antrenamentele cu sportivii se desfasoara online. Pentru orice informatii apelati tel. 0755320698, sau email senseizoltannagy67@gmail.com.

Incepand din 4 mai si pana in 16 mai, se afla in plina desfasurare Campionatul Primaverii JKA 2020, aflat in organizarea Asociatiei Nationale de Karate JKA WF Romania. Aceasta este o competitie online, de kata si kihon pentru toate gradele. Castigatorii vor avea videoclipurile postate pe pagina web a asociatiei www.jkaromania.com, si pe pagina oficiala de facebook JKA WF Romania. De asemenea vor primi medalii si diplome. Succes tuturor! Oss!

\"Afis-Campionatul

=============================================================

Cursurile de karate JKA, in Timisoara, vor fi reluate in 2020, incepand cu ziua de LUNI 13 IANUARIE, la sala Scolii Generale 2, Str. Mures,8, si incepand cu ziua de MARTI 14 IANUARIE la sala Energy Studio, Calea Aradului,48. Va asteptam cu drag, ,,cu mic\’\’, ,,cu mare\’\’, la miscare!

\"RECLFCB-2020-IAN_page-0001\"

===============================

\"2019SHIINAFOTOSTAGIU\"

La finalul unei saptamani in care l-am avut invitat pe Shiina Katsutoshi Shihan, pentru prima data in Romania, pot sa spun ca a fost o saptamana speciala si un Gasshuku excelent. Maestrul Shiina Katsutoshi, cu ingeniozitatea cunoscuta a predat un seminar de inalt nivel tehnic, standard JKA, cu multe informatii, atat pentru kata, cat si pentru kumite. Multumiri si felicitari tuturor participantilor din tara, si celor veniti din strainatate, Germania- Dinu Claudiu cu echipa JKA Shokukai, Ungaria- Zoltan Sandor, Elvetia- Roland Heimgartner. Felicitari celor care au promovat testele de grad dan, instructor si arbitru JKA: Shodan- Stanis Alexandru, Iordache Almira, Radoi Robert, Naizar Marisa, Padurariu Tamara, Lacatus Razvan, Potarniche Daniela, Gildt Tatjana; Nidan- Klis Victoria; Sandan- Dancescu Dragos; Yondan- Hasa Gabriel; Instructor si Arbitru D- Bertea Paul, Cimpan Sandu, Purza Andra, Tohanean Denisa, Fuchs Isabelle, Boursein Pascal. Oss!

\"SK3\" \"SK4\" \"SK5\" \"SK6\" \"SK7\"

 \"SK10\"

============================================

Cupa Nationala JKA 2 decembrie 2019

S-a desfasurat in memoria prietenului si colegului nostru Ionut Groza. Copii, juniori, seniori si veterani au evoluat pe tatami, la probele de kata, kumite, kihon, sanbon kumite, kihon ippon kumite, jiyu ippon kumite si jiyu kumite. Felicitari tuturor participantilor si multumiri parintilor! Felicitari intregii echipe de organizare si echipei de arbitraj JKA! Multumiri Cristian Lind pentru fotografii. Oss!\"73312928_10212260759994544_2693901280161562624_o\" \"74451150_10212260756554458_9095254094422999040_o\" \"74643529_10212260768234750_8456459901932142592_o\" \"74645268_10212260754674411_1264475995855912960_o\" \"74933242_10212260751954343_3375258001555324928_o\"

\"73170989_10212260766674711_1234653529658884096_o\"

================================================================

SEPTEMBRIE 2019-REVENIRE DUPA VACANTA!

Incepand din 2 septembrie, respectiv 10 septembrie, au fost reluate cursurile de karate JKA, in cele doua locatii din Timisoara: Dojo 1- sala de sport a Scolii Generale 2 si Dojo 2- sala de antrenament Energy Studio. Sportivii sunt in pregatire pentru Cupa JKA din 2 noiembrie 2019 si pentru seminarul de iarna 5-8 decembrie,condus de Shiina Katsutoshi Shihan 7 dan, invitat din Hombu Dojo JKA Tokyo. Inscrieri pentru incepatori la telefon 0755320698, Zoltan Nagy.

\"ar2\"\"sc2\"

=================================================================================================

KUNIO KOBAYASHI 7 DAN-JKA Gasshuku Timisoara&Sannicolau Mare 6-9 iunie 2019

Pentru a doua oara in Romania, la Timisoara&Sannicolau Mare, Kunio Kobayashi Sensei, a fost oaspetele nostru, si a condus un Gasshuku de o calitate foarte buna. Am avut cateva zile pentru acomodare si am vizitat impreuna cu Kobayashi Sensei, cateva locuri interesante din Romania. Seminarul a inceput Joi 6 iunie, la Sannicolau Mare cu sportivii incepatori(8-4 kyu), aproximativ 100 la numar. A fost un antrenament bazat pe kihon, cu accent pe continuitatea deplasarilor si pozitionarea corecta a picioarelor. Am exersat si gohon kumite, de asemenea urmarind pozitionarea corecta a bratelor si picioarelor. Foarte bune explicatii privind ki-ai, si respiratia, am primit de la Kobayashi Sensei. Seminarul a continuat in ziua de vineri  dimineata, cu instructorii asociatiei noastre JKA WF Romania. Tehnici de kihon cu atentie mare pe concentrarea energiei in tanden, accent pe utilizarea corecta a fortei corpului, picioare, solduri, si relaxarea umerilor. Antrenament pentru timing si deplasarea greutatii, in jiyu ippon kumite, si importanta pozitiei kamae. Vineri dupa amiaza a fost un antrenament pentru toate gradele, de la centura alba pana la centura neagra. Un antrenament foarte bun , executie de Heian Sandan, utilizarea pozitiei kiba dachi, ritmul de kata, explicatii amanuntite date de Kobayashi Sensei. Sambata dimineata, antrenament cu centurile maro si negre, jiyu ippon kumite, timing, forta picioreleor, puterea soldurilor, schimbarea pozitiei zenkutsu dachi cu kiba dachi. La finalul antrenamentului kata Bassai sho. Sambata dupa amiaza tot centuri maro si negre, antrenament cu tehnici de picioare, mae geri, yoko geri , mawashi geri, dinamica, timing, pozitionarea corecta la armarea piciorului, iar la final kata Kanku Sho. Duminica dimineata, ultimul antrenament, tot cu centurile maro si negre, am exersat foarte mult Bassai Dai. Explicatii foarte amanuntite date de Kobayashi Sensei, pozitii, tehnica, ritm, forta. Acest Gasshuku s-a incheiat cu examenele de grad dan, sustinute de membrii nostri, toti participantii reusind sa treaca cu succes testul.RUSU RARES 1 DAN, ADAM VLAD 1 DAN, IORDANESCU VLAD 1 DAN. Au fost 4 zile de antrenamente pentru toate gradele, in total 150 de participanti, ai asociatiei noastre. Multumim Kobayashi Sensei pentru toate informatiile primite. Oss!

\"TM1\" \"TM6\"\"TM2\"\"TM4\" \"TM5\"\"TM8\"

====================================================================================================

JKA EUROPEAN CHAMPIONSHIP KADAN CEHIA 25-26 MAI 2019

La competitia europeana JKA ,desfasurata la Kadan in Cehia, sportivii clubului nostru au reusit sa inregistreze urmatoarele rezultate: Iordache Almira locul 4 Kata individual, echipa de kata feminin Iordache Almira, Avramescu Alexandra, Gheorghiade Paula locul 4. Calificare in semifinalele de 8, Radoi Robert Kata individual. O prezentare buna au avut si sportivii, Wegleitner Erik care a pierdut strans, in prelungiri, meciul de jiyu kumite, si Avramescu Alexandra care a avut parte de o lupta dura. Pentru cea de a doua participare a echipei Romaniei la un Campionat European JKA , s-a inregistrat o evolutie pozitiva, cu mai multi sportivi calificati in semifinale si finale. Felicitari intregii echipe de sportivi antrenori! Oss!

\"IMG-20190526-WA0047\"\"e2\"\"e1\"\"IMG-20190526-WA0040\"

 =======================================================

INFORMATII

jkaromania.com

\"KOBAYASHI

–––––––––––––––––––––––––––––––

A VI-a editie a Campionatului JKA din Romania 
si a XI-a editie a Cupei Memorial Ovidiu Cociorva

\"21740291_1690945580947562_3578897390984271383_n\" \"54799763_10211023144974942_3977382600791556096_o\" \"55783829_10211022949850064_3475988311930044416_o\" \"55798135_10211023144454929_5804726859790811136_o\" \"55882121_10211022948290025_4338268189910630400_o\" \"55912237_10211023143814913_2876902681228607488_o\" \"55922119_10211022948610033_4647251281100931072_o\" \"56161702_10211022948170022_1987047309321437184_o\"

=============================================================

Kangeiko 2019,7-12 Ianuarie, Timisoara
JKA WF Romania
La final, dupa o saptamana cu 5 ore de antrenament pe zi ! Bravo! Felicitari sportivilor prezenti la acest cantonament de iarna, componenti ai clubului nostru, impreuna cu celelalte cluburi
ale Asociatiei, Senshin ,Raijin,West Martial Art din Timisoara, si Unirea din Sannicolau Mare. Oss!\"k4\" \"k5\" \"k6\"

\"k21\" \"k22\" \"k23\"\"k10\" \"k11\" \"k12\" \"k13\" \"k14\"\"k1\"

========================================================

MOS CRACIUN  2018

\"M1\" \"M2\" \"M3\" \"M4\" \"M5\" \"M6\" \"M7\" \"M8\"

=============================================================

Examen de grad KYU- Timisoara

12 Decembrie 2018

Examenul de grad s-a desfasurat in sala de sport a Scolii Generale 2,incepand cu ora 18.30. Au fost prezenti sportivii clubului nostru de la cele doua dojo-uri, SC.GEN.2 si Calea Aradului,49, impreuna cu sportivi de la alte trei cluburi ale Asociatiei Nationale JKA WF Romania,si instructorii lor. Felicitari si succes in continuare!\"E1\" \"E2\" \"E3\"\"E4\" \"E5\" \"E6\" \"E8\"\"E11\"

=============================================================

http://jkaromania.com/raport-jka-gasshuku-kunio-kobayashi-sensei-7-dan-jka-22-25-noiembrie-2018-timisoarasannicolau-mare/

\"KB1\"\"KB13

\"46847867_10214006195612910_8354796853509750784_n\"

3rd JKA Gasshuku Timisoara&Sannicolau Mare-Romania

22-25 Noiembrie 2018

Acest al treilea JKA Gasshuku organizat de JKA WF Romania Asociatia Nationala de Karate, l-a avut ca invitat pe un instructor de inalt nivel din JKA Hombu Dojo, Sensei Kunio Kobayshi 7 dan. Pentru noi a fost o mare onoare sa fim gazde si sa-i oferim ospitalitatea romaneasca.

Acest JKA Gasshuku a debutat Joi 22 noiembrie la Sannicolau Mare cu grupele de copii incepatori 9-6 kyu. Au fost prezenti peste 100 de copii de la cele 12 cluburi ale asociatiei nationale. A fost un mare entuziasm, iar Sensei Kunio Kobayashi a stiut cum sa predea un karate atractiv, iar copiii au fost foarte foarte receptivi. Au fost exersate tehnici de baza, oi zuki,age uke,soto uke, gedan barai,uchi uke, mae geri,pozitiile zenkutsu dachi si kiba dachi,kata Taikyoku Shodan si Heian Shodan. Sensei Kobayashi a alternat diverse combinatii cu tehnici de baza si a creat diversitate in antrenamente.

Vineri 23 noiembrie,ziua a debutat cu antrenamentul pentru instructori si centuri negre. Au fost prezenti 30 de persoane din Romania, Germania(JKA Shotokan Kyokai Lollar-15 persoane,JKA Berlin-3 persoane),Rusia(1 persoane), Slovenia(4 persoane) si Elvetia(1 persoana). A fost un antrenament de pregatire pentru kumite. Sensei Kobayashi a pus un accent deosebit pe exerciti si tehnici de dezvoltare a muschilor picioarelor si mobilitatea soldurilor, pe dezvoltarea unor pozitii puternice. Sensei Kobayashi a insistat mult pe transferul centrului de greutate,dinamica si explozia in tehnica. Am trecut prin choku zuki,kizami zuki,uraken uchi,gyaku zuki,mae geri,mawashi geri,in kiba dachi si zenkutsu dachi. De asemenea viteza de miscare a picioarelor,modificarea distantei de atac si aparare,relaxarea umerilor si a bratelor.Toate acestea aplicate in kihon ippon kumite si jiyu ippon kumite. Acesta a fost un antrenament foarte concentrat si de mare valoare.

Vineri 23 noiembrie , dupa amiaza, am inceput cu antrenamentul pentru copii incepatori 9-6 kyu cu elemente de kihon,kokutsu dachi, shuto uke, si kata Heian Shodan. Am continuat cu grupa 5 kyu-dan, cu un antrenament intens de kihon,kihon ippon ippon kumite si kata Heian Godan.

Sambata 24 noiembrie,dimineata doua grupe 5-2 kyu si 1 kyu-dan, am trecut prin Heian Yondan kata, detalii tehnice si aplicatii, principii de miscare si pozitionare, apoi kata Jitte, la fel cu aplicatii, detalii tehnice si principii.

Sambata dupa amiaza,din nou grupele de avansati, am lucrat Tekki Shodan, standardizare,principii si aplicatii,mult kiba dachi si control al greutatii. Am continuat cu antrenamentul de pregatire pentru kumite,kiri kaeshi, kihon ippon kumite si jiyu ippon kumite cu oi zuki,gyaku zuki,mae geri,mawashi geri,age uke,soto uke,gedan barai.

Duminica 25 noiembrie,dimineata, antrenament cu echipa de avansati 5 kyu-dan, un antrenament special, kime waza. Am trecut prin zuki waza,uke waza,uchi waza,geri waza toate intr-o foarte interesanta organizare de renzoku waza. Din nou a fost un antrenament deosebit, marca Kobayashi Sensei.

Ziua de duminica s-a incheiat cu testele pentru dan si gradele pentru arbitru,instructor si examinator. Asociatia noastra JKA WF Romania, a avut promovari la gradul de Shodan pe Bihari Razvan, la Nidan pe Andra Purza si Denisa Tohanean, la Sandan pe Alin Voicau si la Yondan pe Paul Bertea. Am avut de asemenea promovari la gradele de Instructor si Arbitru categoria D,pe Raoul Florea, Teodor Dolinschi,Doru Burdan si Alin Voicau. Din Germania a fost promovat Thomas Frommer la categoria C Instructor si Arbitru,si D Examinator.

Au fost prezenti la acest Gasshuku peste 100 de copii cu grad 9-6 kyu si aproximativ 100 de avansati cu grad 5 kyu-dan.

Zoltan Nagy

Chairman JKA WF Romania

================================================================================

JKA-Raport Autumn Camp 2018 Tokyo

In saptamana 11-14 octombrie 2018, Asociatia Nationala de Karate JKA WF Romania,a participat cu trei instructori,Zoltan Nagy, Raoul Florea,Gabriel Hasa, la Seminarul de toamna,organizat de Asociatia Japoneza de Karate JKA, in Hombu Dojo Tokyo. Antrenamentele s-au desfasurat pe grupe de grad,1+2 dan,3+4 dan,5+6 dan,7 dan,sub conducerea instructorilor JKA. Temele principale,kihon,kata,kumite. Imamura Sensei 7 dan, a predat intr-un mod foarte aprofundat si detaliat Kanku Dai, pe parcursul antrenamentului de joi dimineata in Hombu Dojo.  Antrenamentul de vineri dimineata s-a desfasurat la Bunkyo Sport Center sub indrumarea lui Oishi Shihan 9 dan. Au fost studiate combinatii de jiyu ippon kumite,cu accent pe deplasare,distanta si timing,in echipe de doi,trei,cinci,sapte practicanti. Dupa pranz la Hombu Dojo,al doilea antrenament sub indrumarea lui Naka Sensei 7 dan. Din nou jiyu ippon kumite,cu accent pe tai sabaki, timing,viteza;exercitii pentru un mai bun control al corpului,balans,contractie,relaxare. Al treilea antrenament al zilei de vineri,tokui kata,in aceeasi clasa impreuna cu Kurasako Kenro Shihan 8 dan,Imamura Tomio Sensei 7 dan, Kunio Kobayashi Sensei 7 dan si Naka Tatsuya Sensei 7 dan. Au fost studiate kata,Bassai dai,Gankaku,Sochin, Jitte,Hangetsu,Gojushiho Sho,Gojushiho Dai,Jion,Kanku dai. Ziua de sambata a inceput cu antrenamentul condus de Shuseki Shihan Ueki Masaaki 9 dan, la Bunkyo Sports Center,cu accent pe kihon si kata Hangetsu,Sochin. In continuarea antrenamentului s-a desfasurat seminarul de arbitraj,pe echipe si categorii. Apoi din nou antrenament Nijushiho kata cu Hirayama Yuko Sensei 6 dan, Kanku dai cu Mai Shiina Sensei 3 dan, Chinte impreuna cu Shiina Katsutoshi Sensei 7 dan. Ziua de sambata s-a incheiat cu Sayonara Party,cu mancare si bautura in marea familie JKA. Duminica dimineata antrenament cu Nemoto Sensei,kumite si kata. Au fost prezenti aproximativ 500 de practicanti din toata lumea, si toti au beneficiat de antrenamentele de calitate sustinute de instructorii Asociatiei Japoneze de Karate JKA. OSS!

\"43879452_10210144185201497_1534994369260552192_n\" \"43879922_2139321742752823_708475157785608192_o\" \"44024089_2139321619419502_2555260289897463808_o\" \"44029005_10210140875038745_4773937994400792576_n\" \"44060653_2138463889505275_511262186677469184_o\"

Echipa noastra s-a mai antrenat impreuna cu Kobayashi Sensei si Ueda Sensei,in afara zilelor de stagiu. OSS!

\"43660730_10210118536200288_4654618189395656704_n\" \"43669107_10210125109004604_756515844460118016_n\"

=========================================================

Stagiul de toamna JKA 29 Septembrie 2018 Jimbolia

\"DSC00478\" \"DSC00480\" \"DSC00500\"\"DSC00546\" \"DSC00550\" \"DSC00553\" \"DSC00583\" \"DSC00584\"

====================================================================================================

KARATE PENTRU COPII

Septembrie 2018

Vacanta lunga pentru echipa de la Scoala Generala 2! Si ca de fiecare data dupa o pauza lunga, revenirea nu este usoara! In sport, teoria cu  ,,pauzele lungi si dese\’\’, nu aduce rezultate pozitive!

,,Cu chiu,cu vai\”,am inceput si noi! Grupa de incepatori! Impreuna cu cativa avansati! Mai tineri! Una peste alta,bine ca am pornit! Veselie la fiecare antrenament! Sport,sanatate,educatie!

 \"sc8\"\"sc7\"

Pentru echipa care se antreneaza in Calea Aradului,48, vacanta a fost mai scurta! Si parca si revenirea a fost mai usoara!

\"41535071_10209968894379336_4992469370690076672_n\"\"41447969_10209968898699444_4990705973082456064_n

=============================================================================================

\"NEW

All the information here: jkaromania.com
Dear friends, I have the great pleasure to invite you to the
3 rd JKA Gasshuku, organized in Timisoara and Sannicolau Mare, by the National Karate Association JKA WF Romania.
We have invited Master Kobayashi Kunio 7 dan JKA, a high-class instructor from Hombu Dojo Tokyo.
This is an event for promoting friendship and cooperation for all karateka,regardless of association or federation.
We\’ll be doing this weekend in the beautiful cities, Timisoara and Sannicolau Mare,located in western
Romania, and surely it will be a significant experience for everyone.

==========================================================================

JKA GASSHUKU BRASOV CHEILE GRADISTEI 

SENSEI NAKA TATSUYA & SENSEI KURIHARA KAZUAKI 

17-22 IULIE 2018

Echipa clubului nostru- Purza Andra 1 dan, Moraru David 1 dan, Wegleitner Erik 1 dan! A fost un seminar deosebit si cred ca toti cei prezenti au avut multe de invatat! Le multumesc tinerilor mei studenti pentru efortul depus! Oss!

\"nk1\" \"nk2\"\"nk3\" \"NK4\"

==========================================================================================================================================================================================================

CUPA DE VARA 9 IUNIE 2018 TIMISOARA

\"0001\"

Felicitari sportivilor si instructorilor pentru participare si rezultate! Felicitari de asemenea si tinerilor arbitri! Oss!

\"34746447_1014065292092994_7492900073727066112_n\"\"jk1\" \"jk2\" \"jk3

======================================================================================================

13th JKA European Championships for children , cadets and veterans

Un Campionat European JKA ,, EXTRAORDINAR”! Felicitari organizatorilor JKA Serbia , domnului Oliver Tomic! Felicitari JKA Europe! Au fost 15 tari participante: Serbia,Danemarca,Cehia,Ungaria,Polonia
Olanda,Anglia,Slovenia,Rusia,Germania,
Armenia,Scotia, Norvegia,Franta si Romania,si peste 460 de sportivi.  Romania a reusit o medalie de argint la kumite individual prin Alexandra Avramescu 15 ani-Vicecampioana Europeana,si un loc 4 la kata individual prin Alicia Radut 12 ani. Tinand cont de faptul ca 90% din sportivii echipei noastre sunt la prima competitie de acest nivel, evolutia lor a fost buna. Felicitari tuturor sportivilor pentru un spectacol de karate JKA, de inalta clasa. Echipa JKA Romania- Avramescu Alexandra, Radut Alicia,Iordache Almira,Wegleitner Erik,Ogrin Silvia,Adam Vlad,Gheorghiade Paula, Padurariu Tamara, Cioban Stefan,Marienuti Milan, Lacatus Razvan,Rotariu Dana, Vatavu Bogdan,Mihu Ioana, Florea Iulia, Orosz Alexandru, Galetar Sebastian,Burbau Bogdan, Bumbes Vlad,Radoi Robert, si ,, veteranul” Teodor Dolinschi ! FELICITARI! OSS!

\"CE1\" \"CE2\" \"CE3\"

=================================================================================================

Campionatul National JKA

Jimbolia 2018

Editia a V a

\"29511150_905061846331651_2707694480838342794_n\" \"29511667_905059392998563_1222068854301564696_n\" \"29512725_905060396331796_3271341107059849326_n\"\"28828270_905061216331714_7126598783208789932_o \"28828325_905059916331844_5295496310593713325_o\"\"28947389_905059776331858_5858255894837706303_o\" \"29060629_905060716331764_5540273674993426971_o\" \"29063964_905060686331767_757890485315375877_o\" \"29064088_905059829665186_3282903376744023470_o\" \"29352442_905059522998550_6272096646526037442_o\"\"29512725_905060396331796_3271341107059849326_n\"

==================================================================================================

\"AFIS

================================================================================================

2 nd JKA GASSHUKU 2018-Ueda Daisuke Sensei Timisoara&Sannicolau Mare

Acest al doilea Gasshuku impreuna cu Ueda Daisuke Sensei,a fost un pas inainte in pregatirea practicantilor asociatiei noastre JKA WF Romania-The National Karate Association.

Au fost prezenti sportivii si instructorii asociatiei nationale,si am desfasurat antrenamentele pe grupe de grad. Joi 19 Aprilie a fost ziua in care s-au antrenat 150 de copii,in doua grupe 9-8 kyu si 7-6 kyu.

Ueda Sensei a insistat pe exercitiile si tehnicile care dezvolta musculatura picioarelor si pozitii puternice,impreuna cu tehnicile de baza, si kata Taikyoku Shodan,Heian Shodan.

Zilele de vineri,sambata si duminica,20-21-22 Aprilie au fost pentru antrenamente cu gradele 5-4 kyu si 3 kyu-dan,80 de sportivi si instructori. Tema principala predata de Ueda Sensei, a fost dezvoltarea pozitiilor corecte si  puternice,kiba dachi,zenkutsu dachi,kokutsu dachi,miscarea in forta a picioarelor si pozitionarea corecta a soldurilor.

Acestea au fost combinate cu tehnicile de brat si picior-mae geri,yoko geri,mawashi geri,oi tsuki,age uke,soto uke,gedan barai,shuto uke,gyaku zuki. De asemenea au fost predate si exersate deplasarile si transferul corect al greutatii corpului dintr-o pozitie in alta.

Ueda Sensei a pus un accent deosebit si pe exercitiile de dezvoltare a flexibilitatii soldului si gleznelor,si a insistat pe importanta piciorului de sprijin. Exercitiile de gohon kumite si kihon ippon kumite, au fost accentuate pentru directia clara de atac si precizia loviturilor.

Au fost exersate toate cele cinci kata Heian, si am repetat de asemenea tokui kata,Bassai Dai,Gankaku,Kanku Sho,Sochin,respectand aceleasi principii de forta si putere a pozitiilor picioarelor  si miscarea corecta a sodurilor.

Ueda Sensei a insistat de asemenea pe continuitatea miscarilor si a tehnicilor,pe concentrare si atentie la schimbarea directiei de miscare. A fost un Gasshuku de o calitate foarte buna predat de Ueda Daisuke Sensei, si foarte util pentru toti practicantii asociatiei noastre,JKA WF Romania,prezenti la antrenamente.

La finalul ultimei zile,duminica 23 aprilie,cei cinci candidati la examenul de shodan,si candidatul la examenul de nidan,au fost promovati cu succes.

Sayonara party a fost un motiv de bucurie pentru toti cei prezenti, si un moment in care s-au facut planuri de viitor,pentru urmatorul Gasshuku.

Zoltan Nagy

Chairman

JKA WF Romania

INFORMATII pe SITE-ul-  www.jkaromania.com

\"MODIF.UEDA2018\"

=========================================================================================

Traditia se pastreaza an de an!
ZILELE PORTILOR DESCHISE!
In perioada 15-30 ianuarie 2018, orice copil care doreste sa se antreneze pentru prima data,poate participa gratuit la antrenamente! Cursurile se desfasoara la DOJO 1-Sc. Gen. 2, Str. Mures,nr.8, Luni si Joi, ora 19.00, si la DOJO 2- Calea Aradului,nr.48(in curtea UTT),Marti si Vineri,ora 18.00. Antrenamentele sunt conduse de Presedintele Clubului,
Zoltan Nagy Sensei 5 dan.

\"ZILELE_PORTILOR_DESCHISE_2018-page-001\"

======================================================================================================

Kangeiko 2018

Antrenament traditional japonez – de iarna

Literal ,,kangeiko” se traduce prin ,,antrenament la rece” si reprezinta salutul de bun venit in ANUL NOU al practicantilor de toate varstele, aratand angajamentul lor si pasiunea pentru KARATE.

Kangeiko se desfasoara , dimineata devreme cand afara este inca intuneric.Aceasta este provocarea , sa te trezesti cu ,,noaptea in cap” si sa te antrenezi in temperaturi scazute si sa-ti depasesti limitele fizice si psihice.

Se incepe cu o incalzire temeinica in dojo apoi se pleaca la alergare pe strazile orasului. Dupa acest joking de 20 de minute se revine in dojo si se continua antrenamentul tehnic.

Este o saptamana grea, si nu este de mirare ca unii nu reusesc sa duca la bun sfarsit programul; este un test pentru fiecare! Ultima zi de antrenament se defasoara in totalitate in aer liber. Este o traditie care dainuie de secole in Japonia.

Dupa ultimul antrenament , rasplata este un mic dejun copios, pentru cei care au ajuns sa finalizeze KANGEIKO si un CERTIFICAT de confirmare a angajamentului si pasiunii pentru KARATE.

Pentru cei care se angajeaza pe deplin in spiritul KANGEIKO , recompensele sunt mai mari. Acest eveniment construieste  camaraderie , prietenie , determina o atitudine pozitiva si gandul ca poti sa realizezi  tot ceea ce iti propui indiferent de conditii .

\"afis

=============================================

Surprize de la Mos Craciun! 2017

\"DSC_2111\"\"DSC_2099\"\"DSC_2108\"\"DSC_2130\"

=========================================================================

1 St JKA Gassuku Romania -Ueda Daisuke Sensei 
JKA WF Romania, Asociatia Nationala de Karate, a fost pentru o saptamana gazda unui eveniment important pentru Karate do Shotokan din Romania!
Primul JKA Gasshuku Romania,condus de un instructor care vine din JKA Hombu Dojo in vestul Romaniei, la Timisoara si Sannicolau Mare!
In saptamana 14-21 noiembrie 2017, l-am avut invitat in Romania, la Timisoara si Sannicolau Mare ,pe Ueda Daisuke Sensei , Instructor in Hombu Dojo JKA (Japan Karate Association). A fost o onoare si o bucurie pentru noi toti ! Ueda Sensei, a predat karate pentru toate grupele de varsta si grad, la fel cum o face in Japonia! A fost un eveniment special si deosebit in acelasi timp! Toti practicantii au fost uimiti si incantati de calitatile lui Ueda Sensei, si de tot ceea ce a predat la acest Gasshuku ! A fost un Gasshuku cu 4 zile de antrenamente, la un nivel foarte ridicat, conform standardelor JKA! Multumim Sensei! Arigatou Gazaimashita! Oss!
Au fost prezenti membri Asociatiei Nationale JKA WF Romania, copii, juniori,tineret si seniori, din Timisoara,Sannicolau Mare, Jimbolia,Cenad, Dudestii Vechi,Gottlob,Beba Veche,Comlosu Mare,Teremia Mare,Oradea,Cluj,Iasi,Bucuresti,Brasov! A fost de asemenea prezenta echipa JKA Germany, condusa de Dinu Claudiu Sensei! Oss! Ueda Daisuke Sensei,instructor JKA in Hombu Dojo Tokyo, a fost si oaspetele Primariei Orasului Sannicolau Mare! Multumiri domnului Primar Danut Groza si domnului viceprimar Radu Asaftei! Multumiri Presedintelui Clubului Unirea Sannicolau Mare, Flavius Sitaru, pentru sprijinul acordat in organizarea acestui Gasshuku!
Multumim prietenului nostru Cezar Grinea pentru cea mai buna traducere!

\"eu\"rc1\" \"rc2\"\"rc7\"\"rc3\"\"rc9\" \"rc10\" \"rc11\" \"rc12\" \"rc14\"\"rc15\" \"rc16\"\"rc23\" \"rc24\" \"rc25\"\"rc26\"\"rc29\" \"rc30\"

==============================================================================

INVITATION 1st JKA GASSHUKU TIMISOARA 2017

Informatii- jkaromania.com

1st_JKA_GASSHUKU_TIMISOARA-Program_Schedule_Prices__Registration_Sport_Hall

1st JKA GASSHUKU TIMISOARA-Hotels

1st JKA GASSHUKU TIMISOARA-Airport,City

1st JKA GASSHUKU TIMISOARA 2017-ENTRY FORM

\"FOTO

===========================================================================

Cupa de Karate JKA ,,Memorial Ionut Groza\’\’

Timisoara 28 octombrie 2017

Asociatia Nationala de Karate JKA WF Romania,a organizat sambata 28 octombrie 2017, la Timisoara,Cupa Romaniei JKA. Aceasta competitie va purta, incepand din acest an, numele Cupa de Karate JKA Memorial Ionut Groza. In amintirea unui prieten drag,coleg,practicant al artei karate,centura neagra 3 dan, Ionut Groza. Un jurnalist daruit meseriei, care a promovat constant karate-ul traditional in mass media timisoreana,prin numeroase reportaje de la competitii si stagii de pregatire.Din pasiune si fara nici un interes! Multumim Ionut Groza! Felicitari sportivilor, antrenorilor si parintilor pentru efortul depus! Zoltan Nagy

\"22859897_2432820216942525_5341715128898914981_o\" \"22859990_2432817140276166_2482089759341317850_o\" \"22861642_2432829770274903_540269901632609607_o\" \"22999986_2432816616942885_3297574602587076751_o\"\"22829322_1344251415702231_7585157894487171590_o\" \"22829536_2432820446942502_4614796644614524889_o\" \"22829743_2432823840275496_119077995040645555_o\" \"22829865_2432820710275809_3434226521598819212_o\" \"22859739_2432819543609259_2667177623992803393_o\"

=============================================================================================

JKA WF Romania- SEMINARUL DE TOAMNA 30 septembrie 2017

Seminarul de toamna, organizat de Asociatia Nationala de Karate, la Sannicolau Mare,s-a bucurat de prezenta a peste 150 de sportivi de la 6 cluburi.Clubul nostru a fost prezent cu sportivi incepatori si avansati, din toate dojo-urile.Felicitari tuturor, si multumiri parintilor pentru sprijinul acordat!

\"18581664_10207934425598888_7175956976776751711_n\" \"22046760_10207934425878895_3240283480613009517_n\" \"22046779_10207934429118976_6969769361213182402_n\" \"22046820_10207934427238929_7547564740989207403_n\" \"22046845_10207934346396908_5710192188129522121_n\"\"22046869_10207934431679040_9024219977658412913_n\" \"22046976_10207934434199103_7068076357492032715_n\" \"22049829_10207933548016949_5821939022509018667_n\" \"22050118_10207934353197078_21436450123239804_n\" \"22050126_10207934434719116_9119600978528355107_n\"\"22050162_10207934428278955_1468586211694952104_n\" \"22050170_10207934433079075_1312777517309562562_n\" \"22050177_10207934344956872_4525344614824461364_n\" \"22089178_10207934346116901_6799158802570068600_n\" \"22050218_10207934436119151_4320664509384666872_n\"\"22089178_10207934346116901_6799158802570068600_n\" \"22089280_10207933547336932_5164833113315984438_n\" \"22089300_10207934355837144_4358909622715947342_n\" \"22089633_10207933553737092_6352722239843580729_n\" \"22089725_10207933551417034_1150259814561861821_n\"\"22141328_10207934429878995_8889139818979681979_n\" \"22154410_10207933548856970_2318920484920399323_n\" \"22154637_10207934435759142_2675719382391701445_n\" \"22195602_10207933555057125_6632469432024780039_n\"

\"0001\"

=====================================================================================================

CUPA JKA Memorial Ionut Groza 2017

Prima editie a Cupei JKA Memorial Ionut Groza, are in spate o poveste lunga de prietenie, care sunt sigur ca trece peste lume,pamant si cer,si ramane in vesnicie! Ionut Groza a fost un om deosebit, un pasionat de sport, nu doar de karate! Un pasionat de meseria lui! Jurnalist la TVR! A fost o data un tanar student, venit de la Deva , la Timisoara la facultate! A venit la sala mea de antrenament, si mi-a spus ca el are centura maro la karate traditional si vrea sa se antreneze la noi la club! Cu tot dragul, am spus! A fost inceputul unei prietenii deosebite! S-a pregatit si a reusit sa ajunga la centura neagra 1 dan ,karate traditional, trecand examenul cu maestrul Dan Stuparu! Stagii de karate, emisiuni la TVR si radio,au fost doar cateva din lucrurile pe care acest PRIETEN , le-a facut pentru mine si echipa noastra de karate Fudokan! Sunt multe alte lucruri pe care le-a facut acest OM! Imi aduc aminte ca pregateam o demonstratie de karate pe care am sustinut-o impreuna, si spargeam la fiecare antrenament (vreo 2 saptamani la rand) cate un portbagaj de tigle! Sa fim pregatiti ,sa nu ne facem de ras la demonstratie! Apoi antrenamentele cu sabii, bastoane si cutite!  IONUT GROZA nu avea in vocabular cuvantul ,,nu se poate\’\’! Orice putem ,trebuie doar sa vrem! Multe, multe amintiri! O viata intensa! Ionut Groza , traieste impreuna cu noi cei care-i pastram memoria si amintirile! Oss! Zoltan Nagy

\"MEMORIAL

================================================================

JKA SUMMER CAMP 2017

POIANA MARULUI CARAS SEVERIN 

Tabara de vara anuala, a Asociatiei Nationale de Karate, i-a avut ca protagonisti si pe sportivii clubului nostru. Almira Iordache 1 dan, Alex Stanis 1 dan, Rares Rusu 1 kyu, Erik Wegleitner 1 kyu, Silvia Ogrin 1 kyu, Andra Purza 1 kyu, Cristian Careba 2 kyu,Adi Cocis 5 kyu, Denis Stanescu 5 kyu, Adam Vlad 5 kyu, Razvan Gacsardi 5 kyu,Alex Scarlateanu 5 kyu,Ciprian Terzeu 5 kyu.Oss!

\"19260778_10207391670950361_1181121216864667956_n\"\"19601618_10207396878640550_9169490049857459016_n\" \"19656954_10207389835264470_1610630461742969083_n\" \"19657225_10207389840064590_1958910721736035433_n\" \"19665245_10207389837384523_2513837254283538169_n\" \"19702107_10207391669430323_73094091195375525_n\"

=========================================================================

JKA SUMMER CAMP 2017 Romania

\"0001\"

==============================================================================================

JKA GASSHUKU ROMANIA TIMISOARA & SANNICOLAUMARE

SENSEI UEDA DAISUKE INSTRUCTOR JKA HQ

Asociatia Nationala de Karate JKA WF Romania organizeaza in perioada 16-19 noiembrie 2017 un seminar de pregatire condus de Sensei Ueda Daisuke,instructor in JKA HQ . Detalii despre acest eveniment in curand !

\"UEDA

============================================================================================

Campionatul National al Asociatiei Nationale de Karate
JKA WF Romania 20 Mai 2017
Sannicolau Mare
Felicitari sportivilor si arbitrilor !
Multumiri parintilor pentru efortul depus! Pentru faptul ca au venit intr-o sambata frumoasa de mai, cu copiii la aceasta competitie! Multumiri conducerii Clubului Unirea Sannicolau Mare pentru sprijinul acordat ! Multumiri lui Edi Manzat pentru fotografii! In memoria prietenului meu Cezar Stratulat 3 dan, copiii au primit cupe cu inscriptia ,,Cupa Cezar Memorial\”! Oss!

\"c1\"\"c2\"\"c4\" \"c5\" \"c6\" \"c7\" \"c8\"\"c9\" \"c10\" \"c11\" \"c12\" \"c14\"\"c15\" \"c16\" \"c17\" \"c18\" \"c20\"

=====================================================================================================

Naka Tatsuya Sensei & Kurihara Kazuaki Sensei

  28 APRILIE- 1 MAI 2017 BRASOV Romania

In weekendul trecut, cei doi instructori din Hombu Dojo JKA ,au sustinut un seminar conform standardelor JKA ,la Brasov . Zoltan Nagy 5 dan si Bogdan Iuga 1 dan, au fost prezenti din partea clubului nostru la acest Gasshuku.Oss!

\"naka2\"\"naka3\"\"naka\"naka1\"

======================================================

Seminar JKA 2017

Kawasoe Masao Sensei la Timisoara si Sannicolau Mare

Sportivii de la cluburile Asociatiei Nationale JKA Romania au participat in weekendul 23-26 Martie 2017  la antrenamentele sustinute de maestul Kawasoe Masao,instructor sef JKA Afroeurasia. Unul dintre cei mai cunoscuti instructori japonezi,din prima generatie de instructori JKA, plecata in lume sa promoveze karate-ul shotokan ,ne face bucuria de a fi prezent pentru a patra oara la noi in Romania. Sensei Kawasoe preda un karate de inalt nivel tehnic,punand accent pe principiile karate-ului traditional . Nivelul tehnic si calitatile fizice ale maestrului Kawasoe au fost apreciate de toti cei prezenti. Multumim Sensei! Oss!

\"kw1\" \"kw2\"

\"kw6\"\"kw8\"\"kw10\"\"kw7\"

===================================================================================================================

\"16905079_10206516032859956_1056163744668449139_o\"

=================================================

SEMINAR JKA WF Romania-Timisoara 18.02.2017

Seminar JKA WF Romania
TIMISOARA 18.02.2017
A devenit o traditie in ultimii 4 ani, sa ne intalnim cu instructorii si tinerii karateka ai Asociatiei Nationale JKA WF Romania,si bineinteles, sa ne antrenam impreuna! Au participat peste 200 de karateka , de la centura alba pana la centura neagra, de la cluburile Fudokan, Senshin, Unirea, Raijin, Samsho, Seido, West Martial Arts. Antrenamentele au inceput la ora 9.00 si s-au incheiat la ora 14.00. Au fost trei grupe de antrenament, 9-8 kyu, 7-6 kyu, si + 5 kyu.Felicitari instructorilor Teo Dolinschi, Raoul Florea, Dan Horje, Doru Burdan,Radu Zaporojan,Bogdan Iuga! Felicitari tinerilor karateka pentru efortul depus! Multumiri parintilor pentru intelegere! Sa nu uitam sa-i motivam pe copii sa faca sport! Mens sana in corpore sano! Oss! Zoltan Nagy

\"s2\" \"s3\" \"s4\" \"s5\" \"s6\" \"s7\" \"s8\" \"s10\" \"s11\" \"s12\" \"s13\" \"s15\" \"s16\" \"s17\" \"s19\" \"s20\"

======================================================================

KANGEIKO 2017 TABARA DE IARNA

40  karateka au fost prezenti la Kangeiko 2017. Locatie Poiana Marului Caras Severin,Pensiunea Milli. 

\"kg1\" \"kg2\" \"kg3\" \"kg4\" \"kg5\"\"kg6\" \"kg7\" \"kg8\" \"kg10\"

======================================================================

4 th JKA GASSHUKU 23-26 March 2017  Timisoara & Sannicolau Mare Romania

\"kawasoe-2017-ro-page-001\"

4 th JKA GASSHUKU 23-26 March 2017
Timisoara & Sannicolau Mare
ROMANIA

JKA WF Romania
National Association of Karate
Timisoara,Str.Dumitru Kiriac,31

Dear Karateka,
I would like to invite you to the 4 th JKA Gasshuku with Kawasoe Masao Sensei on 23th/24th/25th/26th of March 2017 in Timisoara / Romania.
One can rarely see JKA Karate in such perfection as by Kawasoe Sensei. We will take care to make this weekend in beautiful City of Timisoara located in western Romania become an significant experience for everyone.
Date: 23th/24th/25th/26th of March 2017
Timisoara & Sannicolau Mare
Organisation: JKA WF ROMANIA
Instructors: Kawasoe Masao Sensei
Assistant: Zoltan Nagy , Claudiu Dinu
Information:
JKA WF Romania
Zoltan Nagy
E mail: jkawf.romania@yahoo.ro
Phone: +40755320698
Gasshuku
Contents:Kihon, Kata, Kumite
Promotion of JKA Karate Friendship and Collaboration the all karateka and federation.
Qualification -Gasshuku for all degrees, age and Federation open.
Address HALL:
UPT Baza Sportiva nr.2, Str. Paunescu Podeanu,NR.2,Timisoara(near the stadium Dan Paltinisanu)
&
Hall ,,Ioan Morar”,Str.Miron Costin ,Nr.8
Sannicolau Mare
The organizer does not take any responsibility for the participants in this Gasshuku.Please register till latest 1th of March 2017.( by mail jkawf.romania@yahoo.ro -name, age, belts). Warning – there are no records in the days of seminar.

Registration is useful to manage the Gasshuku, Hall and Hotel reservations
www.booking.com/Cazare-Timisoara?
www.trivago.ro/Cazare-Timisoara?

TRAINING PROGRAM :
SANNICOLAU MARE THURSDAY MARCH 23
17.00-18.00 –BELTS- YELLOW AND WHITE(9-8 KYU)
18.00-19.30- BELTS GREEN AND ORANGE(7-6 KYU)
TIMISOARA
FRIDAY MARCH 24 -09.00-11.00 – INSTRUCTORS
-18.00-20.00 – BLUE, BROWN, BLACK BELTS AND INSTRUCTORS
SATURDAY MARCH 25 – 9.00-11.00 – INSTRUCTORS
– 17.00-19.00 – BLUE, BROWN, BLACK BELTS AND INSTRUCTORS
SUNDAY MARCH 26 – 8.30-10.00 – BLUE, BROWN, BLACK BELTS AND INSTRUCTORS

Training Fee:
-Belts white and yellow(9-8 KYU)-20 EURO (90 RON),
– Belts orange and green(7-6 KYU)-25 EURO(120 RON) ,
-Belts blue,brown(4-1 KYU) and black BELTS-40 EURO(180 RON),
-INSTRUCTORS-60 EURO(270 RON).
Charge Gasshuku account is paid in JKA WF Romania, the National Association of Karate, Transilvania Bank, Timisoara,SWIFT BTRLRO22, IBAN RO29BTRLEURCRT0218207301-EURO, RO79BTRLRONCRT0218207301-LEI. Confirmation of payment must be made by mail jkawf.romania@yahoo.ro until 15 March 2017.

SATURDAY
Sayonara Party
Participation in this seminar is not just a practice of karate, but it is also an opportunity for you to socialize. It is possible to talk with instructors and other karateka. Therefore you are invited to SAYONARA!

20.30 Restaurant Nora ,Str. Dimbovita, Nr.40, Timisoara ,www.restaurantnora.ro/
115 lei (25 euro)/person, Maximum capacity: 30 seats.

TIMISOARA CITY
https://www.haisitu.ro/scurt-istoric-al-orasului-timisoara
https://www.haisitu.ro/posibilitati-agrement-in-timisoara
https://www.haisitu.ro/cai-de-acces-spre-timisoara

==========================================================================================================================

ZILELE PORTILOR DESCHISE 16-30 IANUARIE 2017

                                                                                                            \"file-page1\"

DOJO 1 – SCOALA GENERALA 2, STR. MURES,NR. 8

       LUNI SI JOI  –  19.00-20.00

         DOJO 2 – CALEA ARADULUI,NR.48 (In curtea UTT)

            MARTI – 18.00-19.00  SI VINERI – 18.30-19.30

Traditia de a primii sportivi noi,timp de doua saptamani, in salile noastre de antrenament pentru initiere in karate-ul traditional ,se pastreaza si in acest an.ELEVII NOI, se vor antrena,GRATUIT impreuna cu sportivii experimentati,sub conducerea lui Zoltan Nagy 5 dan,tel. 0755320698.

===================================================================

CUPA MEMORIAL OVIDIU COCIORVA 10.12.2016
Aceasta competitie a inceput in urma cu 8 ani , si era organizata de Clubul Fudokan Karate Timisoara, doar pentru membrii sai. Fiecare editie a fost deosebita in felul ei! De la an la an, am crescut,iar acum Asociatia Nationala de Karate JKA WF Romania,organizeaza aceasta competitie. Multumiri d-nului Tavi Cociorva pentru sprijinul acordat!

\"1\"\"2\"\"3\"\"4\"

==================================================

JKA Romania-Gasshuku Poh Lim Sensei-18-20.XI.2016-Timisoara&Sannicolau Mare

In weekend-ul 18-20 Noiembrie 2016, l-am avut invitat in Romania,la Timisoara si Sannicolau Mare, pe Sensei Poh Lim 6 dan-director tehnic NTKF Norvegia – membru JKA Afroeurasia. A fost un curs excelent,si pentru incepatori si pentru avansati.Oss Sensei,multumim pentru tot!

\"1\"\"2\"\"4\"\"5\"

======================================================

JKA CUPA ROMANIEI 22 OCTOMBRIE 2016

A treia editie a Cupei Romaniei JKA , a reunit la start 10 cluburi si peste 300 de sportivi. Felicitari sportivilor pentru pregatirea si nivelul de karate prezentat , si arbitrilor pentru prestatia avuta ,conform Regulamentului JKA WORLD FEDERATION.

\"c1\"\"c4\"\"c2\"\"c9\"

==================================================

JKA Romania Seminar Anual 8.X.2016

Felicitari sportivilor si instructorilor pentru o zi plina de karate traditional JKA!
Pe parcursul a 5 ore, s-au antrenat impreuna karateka de la centura alba pana la centura neagra! Peste 250 de practicanti de la 9 cluburi, impreuna cu instructorii- Zoltan Nagy, Nelu Botez, Teo Dolinschi, Raoul Florea, Radu Zaporojan, Doru Burdan, Gabriel Hasa, Dan Horje, Claudiu Neamtu! Oss!

\"14608786_2140919626132587_584875940130267851_o\"\"14556670_2140934142797802_2829254333418401791_o\"\"14556656_2140921172799099_3224302389820980571_o\"\"14543887_2140935952797621_2916009219561576557_o\"

=====================================================================

ANTRENAMENTUL PRIETENIEI

Unirea Sannicolau Mare & Fudokan Karate Timis
10 septembrie 2016
Cred ca ar fi de prisos, cuvinte in plus!
De la 5 al 18 ani ,este acelasi lucru,JKA(Japan Karate Association) KARATE,cu PASIUNE si OFFICIAL! Sportivii de la Cluburile Unirea Sannicolau Mare si Fudokan Karate Timis, au avut azi prima intalnire dupa vacanta , impreuna, ca doi prieteni adevarati! Doua echipe deosebite, cu copii minunati! A fost un antrenament interesant! Multumiri parintilor pentru efortul de a veni cu cei mici, si felicitari pentru pasiune celor prezenti pe tatami! Si bineinteles, vreau sa le multumesc elevilor avansati care au raspuns acestei initiative- Alexandru Stanis,Andra Purza, Eduard Manzat si Cristian Careba! Multumiri domnului Manzat pentru fotografii!

\"14291863_10205417569679063_8276213759973747244_n\"\"14242270_10205417569959070_3861255422124193612_o\"\"14324224_10205417572319129_5971031841348286274_o\"\"14324231_10205417577039247_1380203098317223606_o\"\"14324159_10205417588639537_5444136131554125055_o\"

====================================================

\"page1\"

===========================================================================================================================

ANTRENAMENTUL PRIETENIEI

Sambata 10 septembrie incepand cu ora 9.30 se va desfasura ANTRENAMENTUL PRIETENIEI intre Clubul Sportiv Unirea Sannicolau Mare si Clubul Sportiv Fudokan Karate Timis. Evenimentul va avea loc in Sala de Sport ,,Ioan Morar\” din Sannicolau Mare.

\"14291880_10205403373484167_4011835001181183491_n\"

=========================================================================================================

\"RECL.FINAL.FDK

===========================================================================================================================

\"ANIVERSARE_fudokan-1\"

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 18 ani de cand am inceput primele antrenamente sub titulatura ,,FUDOKAN KARATE TIMISOARA\”! Primii pasi au fost facuti in Sala de Sport a Scolii Generale nr.12 in octombrie 1998. A fost o grupa de copii deosebiti! Imi aduc aminte,ca dupa o discutie mai aprinsa cu prietenul meu Cezar Stratulat(cu care faceam antrenamente din 1988),am luat hotararea sa plec de la Clubul KIDO(unde faceam antrenamente din anul 1993) si sa fondez un nou club.Nu le-am spus copiilor ca plec,dar am plecat! Si am avut surpriza ca dupa o luna sa ma trezesc cu ei in sala de antrenament! A fost o mare bucurie pentru mine! Bogdan Iuga ,este unul dintre cei care a fost atunci in echipa,si este si acum! Poate sunt unii de care nu imi amintesc,dar ei imi pot aminti ca au fost in prima echipa! Imi aduc aminte de Iuhas Andrei,Patrascu Mihai, Burian Caius, Rosu Camelia, Gontian Adrian, Mocanu Atti,Mocanu Noemi, Pfandl Erwin,Sarbu Maria! Va astept pe toti cei care doriti sa fim impreuna in 22 octombrie 2016 sa-mi dati un mesaj! Pot participa toti cei care au trecut prin salile de antrenament ale clubului in acesti ani! Vom rezerva locuri la un restaurant in Timisoara! Detaliile vor fi anuntate in timp util pentru participanti! Va asteptt cu drag! Oss!

======================================================

Tabara Nationala JKA Romania 2016

Sensei-Senpai-Kohai

JKA Romania-Tabara Nationala 2016-Sensei-Senpai-Kohai 7-10 Iulie POIANA MARULUI . Prima saptamana din iulie a reunit ultima echipa pentru Tabara Nationala JKA Romania 2016. Au fost prezentii  instructorii,Zoltan Nagy(Club Fudokan si Unirea),Teo Dolinschi(Club Seido)Raoul Florea(Club Raijin),Paul Bertea(Club Kuate),Doru Burdan(Club Senshin),Sandu Campan(Club Dinamic),Radu Zaporojan(Club Samsho),Bogdan Dolinschi(Club Seido),Bogdan Iuga(Club Fudokan), impreuna cu elevii avasati.

\"tb1\" \"tb2\" \"tb3\" \"tb4\" \"tb5\" \"tb6\" \"tb7\"

======================================================

Tabara Nationala JKA Romania 2016

In saptamana 26 iunie -3 iulie 2016 s-a desfasurat prima parte a Taberei Nationale JKA Romania 2016. Au fost prezenti sportivii incepatori, de la cluburile Fudokan Timisoara,Unirea Sannicolau Mare, Senshin Timisoara, Dojo Fudokan Cenad, Dudestii Vechi,Tomnatic,Varias si Gotlob, Dojo Senshin Jimbolia, Teremia Mare,Comlosu Mare, Raijin Timisoara. A fost o saptamana de sport si distractie. Felicitari sportivilor pentru atitudine,si parintilor pentru increderea pe care ne-au acordat-o. Oss!

Zoltan Nagy Sensei

\"TB2\" \"TB3\" \"TB4\" \"TB5\" \"TB7\" \"TB8\" \"TB9\"

=========================================

Tabara Nationala JKA Romania 2016

Din anul 2001 si pana in prezent , Clubul Fudokan Karate Timisoara,organizeaza Tabara Nationala de Vara. In ultimii 4 ani aceasta s-a transformat in Tabara Nationala JKA Romania,prin dezvoltarea si participarea sportivilor si instructorilor de la Cluburile afiliate Asociatiei Nationale

JKA WF Romania.

\"0001\"

==========================================================================================================================

 CAMPIONATUL NATIONAL JKA ROMANIA & Cupa ,,Cezar Memorial\”

Timisoara 28 MAI 2016

Asociatia Nationala de Karate JKA WF Romania,a organizat sambata 28 mai 2016, Competititia Nationala aflata la a 3 a editie,si Cupa Memorial,aflata la a 5 a editie. Au fost prezenti peste 200 de sportivi ,de la cluburile afiliate,acestia intrecandu-se la probele de kata si kumite individual.\"112\"

\"111\"

 \"113\"\"114\"\"115\"\"116\"

===================================================================

JKA GASSHUKU WINDSOR SPRING CAMP  2016

Sensei Toshihiro Mori 8 dan HQ, Sensei Masao Kawasoe 7 dan, Sensei Keisuke Nemoto 5 dan

\"w1\"\"w2\"\"w3\"\"w5\"\"w6\"\"w4\"

=====================================================

2016 JKA GASSHUKU
SENSEI KAWASOE MASAO  7 dan  JKA
TIMISOARA –  ROMANIA
25/26/27 MARTIE

Final de stagiu,al 3-lea Gassuku JKA,in Romania,condus de un mare maestru Kawasoe Masao Sensei ! Asociatia Nationala de Karate JKA din Romania a organizat acest seminar la care au participat peste 250 de karateka ,de la centura alba pana la centura neagra. Ca de obicei Sensei Kawasoe a fost ca un briliant slefuit ,si a reusit sa-i motiveze pe toti cei prezenti . Oss Sensei ,multumim !

\"kv1\" \"kw2\" \"kw3\" \"kw4\"\"kw5\" \"kw6\" \"kw7\" \"kw8\" \"kw9\"\"kw10\" \"kw11\" \"kw12\"

======================================================

2016 JKA GASSHUKU
SENSEI KAWASOE MASAO  7 dan  JKA
TIMISOARA –  ROMANIA
25/26/27 MARTIE

\"kws2016\"

Azi 12 martie 2016…12 ZILE PANA LA EVENIMENT! 

Al Treilea Gasshuku JKA ,condus de Sensei Kawasoe Masao in Romania!

===================================================================================================

JKA SEMINAR -TIMISOARA & SANNICOLAU MARE
DINU CLAUDIU SENSEI 5 dan
26-28.02.2016

SANNICOLAU MARE
,,Un tur de forta\”, asa au numit antrenamentele de azi, cei prezenti in tribuna Sali de Sport ,,Ioan Morar\” din Sannicolau Mare. S-au antrenat impreuna peste 250 de sportivi incepatori 9-6 kyu,membrii ai Asociatiei Nationale JKA Romania. Au fost doua antrenamente de calitate foarte buna sustinute de Sensei Dinu Claudiu. Oss! Felicitari tinerilor karateka pentru efort si daruire! Si sa nu-i uitam pe instructorii nostrii, Teo Dolinschi,Raoul Florea, Doru Burdan,Paul Bertea, Sandu Campan, Bogdan Iuga, Alexandru Shein si mai tanara Sigrid Dinu.Oss! Gazda evenimentului – Clubul Sportiv Unirea Sannicolau Mare.

Timisoara

A doua zi ,la fel de consistenta ca prima,de aceasta data pentru karateka avansati! Kihon,kata si kumite!
I had a wonderful weekend with my friend and Romania JKA, Sensei Claudiu Dinu. JKA karate workouts over 300 karateka in 3 days, from white belt to black belt in Timisoara and Sannicolau Mare. Thank you Sensei Dinu. Methodology and methods of traditional karate training. Even if Dinu Sensei\’s health was not at full capacity, he was 100% focus for karate.Oss! National Association clubs were present JKA Romania, Fudokan, Senshin, Raijin, Seido, Samsho, West Martial Arts, Dynamic, Unirea, Kuat. Instructors present, Teo Dolinschi, Raoul Florea, Doru burdan, Paul Bert, Sandu Campan, Radu Zaporojan, Claudiu Neamtu, Bogdan Iuga, Alin Voice Dolinschi Bogdan Alexandru Schein.Oss!

\"DSC_9610\"\"DSC_9593\"

\"DSC_9853\"\"0001\"

\"dav\"\"dav1\"

JKA SEMINAR -TIMISOARA & SANNICOLAU MARE
DINU CLAUDIU SENSEI 5 dan
26-28.02.2016

\"CLAU\"
PROGRAM
VINERI 26.02-SANNICOLAU MARE-SALA IOAN MORAR
17.00-18.15 – 9 KYU(centuri albe),
18.15-19.30 -8-6 KYU(centuri galbene,portocalii si verzi)
SAMBATA 27.02-TIMISOARA
SALA CSS BEGA,STR.AMFOREI,1
10.00-12.00 , 18.00-20.00 , +5 kyu
DUMINICA 28.02- 10.00-12.00 , +5 kyu

===========================================================================================================================

JKA GASSHUKU KAWASOE SENSEI 2016

Timisoara & Sannicolau Mare

\"kws2016\"

Timisoara & Sannicolau Mare
25/26/27 martie 2016
Organizatia: JKA WF ROMÂNIA
Instructori: Kawasoe Masao Sensei 7 dan JKA
Asistent:   Claudiu Dinu 5 Dan JKA, Zoltan Nagy 5 Dan
Va rugam sa va înregistrati pâna pe data de 1  martie 2016.
Gasshuku este deschis doar membrilor JKA.
GASSHUKU
KIHON, KATA, KUMITE
SCOP-PROMOVAREA JKA KARATE ,A PRIETENIEI SI COLABORARII INTRE MEMBRI
GASSHUKU este pentru toate gradele.
ANTRENAMENTE
SANNICOLAU MARE  vineri 25 martie 17.00-18.15, 9 kyu / 18.30-19.45 / 8-6 kyu
Sala de sport Ioan Morar, STR. Miron Costin 8
TIMISOARA Sâmbata 26 martie 10.00-11.30, 17.00-18.30, + 5 kyu
Duminica 27 martie  9.00 – 10.30, + 5 kyu
Sala Sporturilor CSS Bega STR.AMFOREI 1.

INFORMA?II
ZOLTAN NAGY

email:
jkawf.romania@yahoo.ro
Tel.-0040755320698

          ==============================================================================

KANGEIKO 2016 – ,,Antrenament la rece\”

           POIANA MARULUI 3-10 IANUARIE

Final de cantonament! O saptamana de ,,antrenament la rece\”! Au participat sportivi de la trei cluburi,Fudokan,Raijin si Unirea.Felicitari tuturor pentru curaj! Multumiri celor doi oameni deosebiti,Oana si Mylko ,de la Pensiunea Mili,care ne-au oferit tot confortul si ospitalitatea lor.Oss!

\"KG1\"\"KG2\"\"KG3\"\"KG6\"\"KG12\"\"KG8\"

=================================================================================

Cupa Memorial Ovidiu Cociorva
Timisoara 12.12.2015
Felicitari tuturor sportivilor pentru participarea la cea de a VII a editie a acestei competitii de suflet, organizata de Clubul Sportiv Fudokan si Asociatia Nationala de Karate JKA Romania. Multumiri parintilor pentru efortul depus, de a fi prezenti impreuna cu noi, la acest concurs. Multumiri si felicitari echipelor participante si instructorilor ,si arbitrilor, pentru prestatia avuta – Sensei Teo Dolinschi, Sensei Raoul Florea, Sensei Doru Burdan, Sensei Gabriel Dobromirescu, Sempai Bogdan Iuga si Sempai Alexandru Schein. Oss!
Zoltan Nagy Chairman JKA Romania

\"ov1\" \"ov2\"

======================================================================================================

TENSAI SHOTOKAN – 30-31 OCTOMBRIE 2015

Sensei Toshihito Kokubun & Sensei Yuki Abe

Pentru prima data in Romania ,la Timisoara si Sannicolau Mare!

\"kkb1\" \"kkb1o\"\"kkb11\" \"kkb13\"\"kkb2\" \"kkb3\"\"kkb8\"

======================================================================================================

CUPA ROMANIEI JKA

RESITA 26 SEPTEMBRIE 2015

Asociatia Nationala de Karate JKA ROMANIA si Clubul Sportiv Asahi Dojo ,a organizat  in 26 septembrie 2015 , CUPA ROMANIEI JKA , la Resita(Liceul de arta Sabin Pauta-Aleea Herculane,nr.3 ).Au fost prezenti sportivi de la cluburile Asociatiei Nationale ,cu varsta cuprinsa intre 6 si 17 ani. Aceasta competitie a reprezintat primul test de verificare dupa vacanta de vara pentru copii,cadeti si juniori.Acestia s-au intrecut la probele de kata si kumite ,conform standardelor si regulamentului Federatiei Mondiale- Japan Karate Association World Federation. Felicitari sportivilor si parintilor pentru efortul depus! Felicitari echipei de arbitri si instructorilor! Multumim pentru ospitalitate Asahi Dojo Resita !

\"12074850_1913715538852998_5656041241981641714_n\"\"12074539_1913715265519692_2100661295372378146_n\"\"12074494_1913715228853029_5574150102355553118_n\"\"12072715_1913715398853012_3471177303559846893_n\"\"12049440_1913715288853023_2056387288384626032_n\"\"12049288_1913715632186322_6685846621557122531_n\"\"12049107_1913715378853014_2224875602217047653_n\"\"12038124_1913715238853028_3413812895753805995_n\"\"12036824_1913715525519666_4951860527939880433_n\"\"12032098_1913715308853021_3623977458251538249_n\"\"12019772_1913715562186329_1990560601453426056_n\"

================================================

SANATATE SI EDUCATIE PRIN SPORT

Pentru cei care doresc sa desluseasca tainele karate-ului traditional ,dojo-urile noastre sunt deschise! Sunteti asteptati cu drag,pentru a porni pe urmele kohailor si sempailor Clubului Fudokan, sa va antrenati fiecare dupa puterile voastre,urmand calea budo-ului japonez. Asociatia Nationala de Karate JKA Romania promoveaza karate-ul ca arta si sport ,principiile si valorile morale,spirituale si filozofia codului bushido. Varsta reprezinta un mic pas in evolutie! In tinerete karate-ul este doar un sport, iar la maturitate acesta devine arta! Rabdarea este virtutea care ne calauzeste pasii! Incepand cu luna septembrie ,se fac inscrieri pentru noile serii de incepatori ,la Sc.Gen.nr.2,Str.Mures,nr.8( Luni,Miercuri,Joi 18.30) si Dojo Fukujin,Str.Carei 4A(Marti si Joi-18.30,Vineri-18.00) ,Timisoara.
Bun venit in marea familie JKA!

\"RECLAM

=================================================

KARATE PENTRU INCEPATORI

Incepand cu luna septembrie ,se fac inscrieri pentru noile serii de incepatori ,la Sc.Gen.nr.2,Str.Mures,nr.8, (Luni,Miercuri,Joi -18.30) si Dojo Fukujin,Str.Carei 4A(Marti si Joi-18.30,Vineri-18.00) ,Timisoara . Cursurile se desfasoara dupa programul Asociatiei Nationale de Karate JKA Romania, conform standardelor Federatiei Mondiale Japan Karate Association World Federation.

\"PROMO

=========================================================================

TENSAI SHOTOKAN KATA & KUMITE

Toshihito Kokubun & Yuki Abe

30-31 Octombrie si 1 Noiembrie 2015

Timisoara & Sannicolau Mare

\"TENSAI

===================================================

JKA ROMANIA KAWASOE GRUP

Tabara Nationala Kohai -Retezat 2015

\"20150621_192643\"\"20150621_192652\"\"20150621_193527\"\"20150621_194743\"\"20150621_202340\"\"20150622_073802\"\"20150622_103236\"\"20150622_105905\"\"20150622_111802\"\"20150622_194254\"\"20150622_194249\"

======================================================================

TOATA VARA FACEM SPORT

\"KARATE

============================================

Tabara Nationala JKA ROMANIA 2015 KAWASOE GRUP

\"TABARA2015\"

============================================

Campionatul National JKA 2015

\"foto

\"DSC_3494\"\"11017863_820235414728761_1611503783034339723_n\"\"10462768_820235354728767_8815352541391831670_n\"\"DSC_3211\"\"DSC_3194\"\"DSC_3174\"

============================================

JKA WINDSOR SPRING CAMP 2015

\"FOTOWINDSOR\"

La finalul lunii aprilie s-a desfasurat la Windsor(Anglia) stagiul anual JKA , sub conducerea maestrilor Toshihiro Mori – director executiv JKA(HQ), Masao Kawasoe – instructor sef JKA Afroeurasia si Daisuke Ueda-instructor JKA HQ. Lotul Romaniei a fost reprezentat de Zoltan Nagy-presedinte JKA Romania si instructorii Teodor Dolinschi,Raoul Florea,Doru Burdan ,Alin Voicau.

======================================================================

OFERTA PRIMAVERII !

\"fdk1\"

INSCRIERI NOI 2015!

6 SAPTAMANI DE ANTRENAMENT!
20 APRILIE-31 MAI
3 SAPTAMANI GRATUIT!

SCOALA GEN. NR.2 , STR. MURES ,NR.8

SALA FUKUJIN , STR.CAREI 4A

(CALEA ARADULUI)

================================================================

JKA GASSHUKU WITH KAWASOE SENSEI TIMISOARA ROMANIA 2015
In last weekend I had the honor and pleasure to host you Sensei Kawasoe Masao, and enjoy the present to him for 4 days in Timisoara, Romania.
Sensei Kawasoe same amazing ! A model for any karateka regardless of rank! I heard exclamations like,, oauuuu …. !\’\’ small belts , and the black belts ! This makes me say that Sensei Kawasoe is ,,UNIQUE\’\’! Respect ! Oss SENSEI ! Il welcome every year !
It was a GASSHUKU EXTRAORDINARY !

\"10950712_1814475922110294_7617133119962389474_n\"\"10986655_1815872731970613_2701455594034707653_n\"\"10996024_1816700978554455_6032659258837880637_n\"\"10999805_1815871211970765_768389106738143469_n\"\"11008421_1815869915304228_3022334527985110433_n\"\"11080961_1815871198637433_2028829095657608875_n\"\"11091256_1816700438554509_5444498201362205429_n\"\"11102632_1816502095241010_6996518674006542116_n\"\"11121111_1816503435240876_2758665012908080838_n\"\"11121762_1816701621887724_2194979998459868713_n\"

=================================================================

UN MARTISOR PENTRU FIECARE!

1-8 MARTIE ANTRENAMENTE GRATUITE!

FUKUJIN GRUP

JAPAN KARATE ASSOCIATION ROMANIA

NOUL DOJO – STR.CAREI,NR.4 (CALEA ARADULUI)

PROGRAM ANTRENAMENTE :

MARTI,JOI,VINERI- 18.00-19.00

TEL.0755320698

Karate traditional, la cele mai inalte standarde ale Asociatie Japoneze de Karate JKA!

\"K1\"\"K3\"\"K5\"\"K6\"

============================================================

ZILELE PORTILOR DESCHISE

LA

CLUBUL SPORTIV FUDOKAN KARATE TIMISOARA

12-16 IANUARIE 2015

\"DSC_5183\"

In saptamana 12-16 IANUARIE 2015 se desfasoara programul
,, ZILELE PORTILOR DESCHISE’’, perioada in care orice copil poate participa GRATUIT la antrenamente.
In luna ianuarie 2014 se fac noi inscrieri pentru grupele de incepatori . Antrenamentele se desfasoara dupa urmatorul program :
Scoala Generala nr.2, Str.Mures,nr.8 – LUNI,MIERCURI, JOI- ORA 18.30 -19.30 si Sala de Antrenament – Str.Carei 4A(Calea Aradului,vis-à-vis de magazinul Penny) – MARTI SI VINERI-ORA 18.00-19.00 . Varsta minima pentru inscriere 5 ani.
Zoltan Nagy – 0755320698

===========================================================

2015 GASSHUKU SENSEI  KAWASOE MASAO TIMISOARA ROMANIA

JKA WF ROMANIA

Dear Karateka,

I would like to invite you to second JKA Gasshuku with Kawasoe Masao Sensei on 27th/28th/29th of March 2015 in Timisoara / Romania.

One can rarely see JKA Karate in such perfection as by Kawasoe Sensei. We will take care to make this weekend in beautiful City of Timisoara located in western Romania become an significant experience for everyone.

\"KAW1\"
=====================================================================================
JKA WF ROMANIA
Cluburile Fudokan,Seishin,Seido,Raijin Timisoara
20 decembrie 2014 – Premierea Instructorilor,Sportivilor si Parintilor pentru rezultatele competitionale, dar si pentru promovarea Asociatiei Nationale JKA in acest an .
\"GL2\"\"GL3\"\"GL4\"\"GL1\"
==============================================================================
 
Cupa ,,Memorial Ovidiu Cociorva\’\’-13 Decembrie 2014 Timisoara
Cea de a VI-a editie a acestui concurs de karate traditional a reunit la start peste
200 de sportivi ,la categoriile copii,cadeti si juniori ,de la 11 cluburi ale Asociatiei Nationale de Karate JKA WF ROMANIA. Pasiunea si efortul depus au fost rasplatite cu diplome,medalii si cupe! Felicitari !

\"CP1\"\"CP2\"\"CP3\"\"CP4\"\"CP5\"\"CP6\"

============================================================

CUPA

,,MEMORIAL OVIDIU COCIORVA\’\’

Editia a VI a

Timisoara 13 decembrie 2014

\"MEMORIAL

===========================================

SEMINAR JKA WF ROMANIA

8 NOIEMBRIE 2014 – TIMISOARA

Al doilea seminar din aceasta toamna al Asociatiei Nationale de Karate
JKA WF ROMANIA,a reunit impreuna peste 200 de karateka ,incepand cu grupele de gradinita si terminand cu varsta studentiei! Antrenamentele s-au desfasurat pe grupe de varsta si nivel de pregatire sub indrumarea instructorilor prezenti.Au fost prezente 12 cluburi din Timisoara,Resita,Sannicolau Mare,Jimbolia,Cenad,Sanpetru Mare,Ortisoara,Comlosu Mare.Antrenamentele au vizat in special pregatirea pentru examenul de grad si pentru a VI a editie a Cupei ,,Memorial Ovidiu Cociorva\” ce se va desfasura la Timisoara in 13 decembrie 2014.Felicitari sportivilor si instructorilor pentru efortul si daruirea de care au dat dovada.Au fost prezenti instructorii Teo Dolinschi(Seido),Raoul Florea(Raijin),Doru Burdan(Senshin),Gabriel Dobromirescu(Asahi),Bogdan Iuga(Fudokan).Oss!
Zoltan Nagy

\"TM1\"\"TM3\"\"TM4\"\"TM9\"\"TM15\"\"GR\"

==================================================================================================

\"SEMINAR

============================================================

CELE MAI NOI ECHIPE FUDOKAN 2014

CENAD,ORTISOARA SI SANPETRU MARE

\"FDKCENAD1\"\"FDKCENAD2\"\"FDK\"FDKORTI2\"\"FDKSNPETRU\"

=============================================================

CUPA ROMANIEI JKA -27 SEPTEMBRIE 2014

\"CRM\"

REZULTATE SPORTIVI FUDOKAN

IORDACHE ALMIRA-KA –LOC.1 JIYU KUMITE , LOC.2 –JIYU IPPON KUMITE, LOC.1 KATA

SCHEIN ALEXANDRU- LOC.3 KATA , LOC 3 JIYU KUMITE

AVRAMESCU ALEXANDRA-LOC 2 KATA, LOC 3 JIYU KUMITE, LOC 2 JIYU IPPON KUMITE

FLORESCU MARIUS- LOC.1 KATA , LOC.1 JIYU IPPON KUMITE

STANIS ALEXANDRU-LOC.3 KATA, LOC. 3 JIYU IPPON KUMITE

BOGDEA ROXANA – LOC. 3 KATA. LOC.3 JIYU IPPON KUMITE

MORARU DAVID – LOC.3 KATA, LOC3 JIYU IPPON KUMITE

ZAHARIA DARIUS-LOC. 2  KATA, LOC. 3 JIYU IPPON KUMITE, LOC 1 JIYU KUMITE

WEGLEITNER ERIK- LOC .3 KATA, LOC 3 JIYU IPPON KUMITE

MANZAT EDUARD- LOC.3 KATA,LOC. 3 JIYU IPPON KUMITE

ADAM VLAD – LOC. 3 KATA, LOC. 3 IPPON KUMITE

DOCEA MARIUS – LOC. 3 KATA, LOC.1 IPPON KUMITE

===================================================

CUPA ROMANIEI JKA -27 SEPTEMBRIE 2014
Sambata 27 septembrie 2014 s-a desfasurat la Medgidia, prima editie a Cupei Romaniei JKA, organizata de Clubul Sportiv Sawaki condus de Dorin Viziteu, impreuna cu Asociatia Nationala de Karate JKA WF Romania. Au fost prezenti aproximativ 150 de sportivi din cele zece cluburi ale asociatiei nationale.Acestia au concurat la probele de kata,jiyu kumite si jiyu ippon kumite,fiind arbitrati de instructorii cluburilor prezente.Multumiri si felicitari sportivilor ,instructorilor si parintilor pentru efortul depus.Zoltan Nagy-Presedinte JKA WF Romania.

\"DSC01951\"

\"CP01\"

=============================================================

ANTRENAMENTE PENTRU INCEPATORI!

\"NET

=====================================

JKA WF ROMANIA
STAGIUL DE TOAMNA
TIMISOARA 13 SEPTEMBRIE 2014

Azi a avut loc prima intalnire dupa vacanta de vara a elevilor si instructorilor JKA Romania. A fost un stagiu deosebit pentru ca
ne-am intalnit intre prieteni si ne-am antrenat la nivel maxim conform standardelor JKA. Am studiat impreuna elementele pe care Sensei Kawasoe le-a predat in urma cu o saptamana in Germania(Lollar).
Au fost prezenti 150 de karateka,de la cluburile Fudokan, Senshin ,Seido Timisoara, Unirea Sannicolau Mare, Asahi Resita, Fudokan Cenad si Karate Jimbolia. Antrenamentul s-a desfasurat pe doua grupe de varsta si grad,impreuna cu instructorii Teo Dolinschi,Raoul Florea,Doru Burdan,Gabi Dobromirescu,Bogdan Iuga,Bogdan Dolinschi. Multumiri pentru efortul depus sportivilor, instructorilor si parintilor!Oss!

\"ST1\"\"ST2\"\"ST3\"\"ST4\"

============================================

KAWASOE SENSEI-GASSHUKU-GERMANY-LOLLAR 6-7 SEPT.2014
A fost o aniversare , 30 de ani de karate in Lollar-Germania , si 20 de ani de karate,
in care Kawasoe Sensei a fost prezent aici! Claudiu Dinu a facut posibil acest lucru! Felicitari si Respect! A fost un stagiu de karate JKA , unde au fost prezenti 150 de
karateka , si s-au antrenat in doua grupe ,incepatori copii si avansati. Maestrul Kawasoe dezvolta in continuare karate JKA,un excelent pedagog si o foarte buna metodica de predare! Principii importante care se regasesc in scoala de karate JKA! Echipa JKA WF Romania ,a fost prezenta la acest stagiu cu patru instructori-Zoltan Nagy,Dorin Viziteu,Raoul Florea si Doru Burdan. Felicitari prietenului meu Claudiu Dinu pentru organizare! Oss!

\"KAW1\"\"KAW2\"\"KAW3\"\"KAW4\"

================================================================

\"RECLAMA

================================

CUPA ROMANIEI JKA 2014

Asociatia Nationala de Karate JKA WF ROMANIA , organizeaza prima editie, a competitiei Cupa României JKA, conform standardelor si regulamentelor Asociatiei Japoneze de Karate-JKA. Partenerii in organizarea acestei competitii sunt Primaria orasului Medgidia si Clubul Sportiv Sawaki.

\"afis

===================================================

SUMMER CAMP 2014-JKA WF ROMANIA

SUMMER CAMP 2014-JKA WF ROMANIA
Primul antrenament cu centurile avansate, a avut loc vineri seara, 1 august ,si a fost un antrenament plin de ,,substanta \” !Prietenul meu , Dinu Sensei,a punctat foarte bine standardele JKA , folosind o metodica foarte buna si cu o implicare totala fizica ,psihica si tehnica! Multumim !
TIMISOARA & SANNICOLAU MARE

A doua zi de stagiu s-a desfasurat in orasul Sannicolau Mare ,cu sprijinul conducerii Clubului Unirea si a Primariei , si au fost prezenti de aceasta data karateka de toate varstele si gradele ,de la cluburile Fudokan , Senshin si Seido Timisoara , Fudokan Cenad si Karate Jimbolia. Antrenamentele s-au desfasurat pe doua grupe ,incepatori si avansati, urmarind acelasi program JKA standard,kihon,kata,kumite. 10.00 a fost ora de start , si am incheiat programul la ora 16.00 . Apreciez inca o data daruirea si implicarea maxima a prietenului meu Dinu Sensei! Acelasi lucru este valabil si pentru instructorii prezenti: Teo Dolinschi, Doru Burdan,Raoul Florea,Bogdan Iuga,Alexandru Schein,Alin Voicau. Oss!

\"DSC00750\"\"DSC00754\"\"DSC00761\"\"DSC00897\"\"DSC00947\"\"DSC00966\"

==============================================================================

TABARA NATIONALA JKA WF ROMANIA 2014


Prima tabara nationala a Asociatiei JKA WF ROMANIA, s-a desfasurat la Rau Sadului ,un loc minunat, intre munti ,fara telefoane mobile si cu mult karate! Avem inr-adevar o tara frumoasa si oameni deosebiti ! Multumiri d-nului Dorin (administratorul taberei) si intregii echipe care ne-a cazat si ne-a hranit in aceste zile! Nu in ultimul rand ,multumiri asistentei noastre ,d-na Mihaela ,care ne-a oblojit ranile ! Au fost prezenti karateka de la cluburile Fudokan Timisoara,Senshin Timisoara,Seido Timisoara, Unirea Sannicolau Mare, Karate Jimbolia,Fudokan Sebes(Alba). Au fost cinci zile de antrenamente si distractie,mai greu sau mai usor ,dar oricum intre prieteni! Au impartasit din experienta lor, instructorii – Teo Dolinschi,Gabi Hasa,Doru Burdan si Bogdan Iuga.Felicitari instructorilor si tinerilor karateka pentru tot ce au realizat in acest cantonament!

\"GRUP\"IMGA0788\"\"IMGA0825\"\"IMGA0842\"\"IMGA0848\"\"IMGA0856\"\"IMGA0890\"\"IMGA0900\"\"IMGA0981\"

\"AFIS

===================================================================================

SEMINAR JKA WF ROMANIA TIMISOARA
31 MAI 2014

Finalul lunii mai, a reunit tinerii karateka de la cinci cluburi din vestul tarii, la un antrenament de karate traditional, si a fost un bun prilej de revedere cu prietenii ! Au fost prezenti karateka de la centura alba la centura neagra,de la cinci ani si jumatate in sus ! A fost o zi ploioasa dar cu mult soare in sufletele celor prezenti ! Felicitari sportivilor prezenti si multumiri instructorilor nostri : Teo Dolinschi, Raoul Florea, Doru Burdan, Bogdan Iuga si Bogdan Dolinschi . A fost o buna pregatire pentru ,,Cupa de vara \’\’ ce se va desfasura in 21 iunie la Sannicolau Mare.

\"M1\"\"M2\"\"M3\"\"M4\"\"M5\"

=======================================================================

CAMPIONATUL NATIONAL

JKA WF ROMANIA

EDITIA I -SANNICOLAU MARE

19 MAI 2014

\"DSC07966_1\"\"DSC07972_1\"\"DSC08009_1\"\"DSC08010_1\"


PRIMA EDITIE a Campionatului National JKA WF Romania a adunat la start 10 cluburi din tara, sportivi cu varsta peste 8 ani si cel putin 1 an si jumatate de antrenament,la categoriile copii,cadeti,juniori si seniori. Startul competitiei a avut loc la ora 9.00 , la deschidere fiind prezent si d-nul Radu Asaftei -Viceprimarul orasului . Probele de concurs au fost kata individual,kata echipe,kihon ippon kumite,jiyu ippon kumite si jiyu kumite. A fost un real succes din toate punctele de vedere,organizatoric si tehnic. Este prima competitie nationala care se desfasoara dupa regulamentul oficial al federatiei internationale JKA WF(JAPAN KARATE ASSOCIATION WORD FEDERATION). Asociatia Nationala de Karate a avut sprijinul si sustinerea Primariei orasului Sannicolau Mare si a clubului gazda ,,Unirea\’\’ in organizarea acestui concurs. Brigada de arbitri a fost apreciata de public si de sportivi pentru corectitudinea deciziilor luate pe tot parcursul Campionatului. Au oficiat pe tatami- Viziteu Dorin, Raoul Florea, Teo Dolinschi,Doru Burdan,Alin Voicau,Gabriel Hasa,Bogdan Dolinschi,Alexandru Schein, Bogdan Iuga,Tarhon Madalin. CLUBUL SPORTIV FUDOKAN KARATE TIMISOARA a reusit sa castige 11 medalii de aur,14 medalii de argint si 20 medalii de bronz.Performerii acestei competitii sunt-Avramescu Alexandra -4 medalii de aur,Zaharia Darius -2 medalii de aur si 2 de argint,Iordache Almira-3 medalii de argint si 1 medalie de bronz,Agafitei Leontin – 3 medalii de bronz,Ogrin Silvia -1 medalie de aur si 2 de argint,Schein Alexandru- 3 medalii de bronz,Iuga Bogdan – 2 medalii de aur,Florescu Marius-2 medalii de argint,Petrovici Razvan-1 medalie de aur si 1 medalie de argint,Sarba Florin- 2 medalii de argint si 1 medalie de bronz,Moraru David- 2 medalii de argint,Stanca Stefan-2 medalii de bronz,Careba Cristian- 1 medalie de argint si 1 medalie de bronz,Luca Fabian – 1 medalie de aur,Olteanu Bogdan-2 medalii de argint si 1 medalie de bronz,Ionescu Bogdan-1 medalie de aur,Adam Vlad-1 medalie de aur si 1 medalie de bronz,Ionescu Radu – 1 medalie de argint,Iordanescu Vlad-1 medalie de bronz,Rusu Rares-1 medalie de bronz,Petcu Sorin-1 medalie de bronz,Bitte Eduard-1 medalie de bronz,Purza Andra – 2 medalii de bronz,Marascu Ioana-1 medalie de bronz,Sarba Ioana-1 medalie de bronzGacsardi Razvan-1 medalie de bronz,Jian Emilian – 1 medalie de aur.

================================================================================================

SANATATE SI EDUCATIE PRIN SPORT
OFERTA PENTRU PRIMAVARA -VARA

\"10171697_1589561731268382_8651050528422233436_n\"

PROFESIONISM-PERSEVERENTA-PERFORMANTA

Inscrierile NOI  la cursurile pentru  incepatori, la Scoala Generala nr.2 ,beneficiaza in aceasta primavara tarzie ,de o REDUCERE DE 30% pentru abonamentele lunii MAI  si  IUNIE 2014. Antrenamentele de karate shotokan se desfasoara la cele mai inalte standarde ale Asociatiei Japoneze de Karate(JKA). Karate-ul traditional japonez nu este un joc de puncte pe categorii de greutate, sau demonstratii! Karate-ul este o arta martiala si un mod de viata! VARSTA MINIMA PENTRU INSCRIERE 6 ANI !

 

========================================================================================================

JAPAN KARATE ASSOCIATION AFRO EURASIA
JKA WINDSOR SPRING CAMP

24-28 APRILIE 2014

\"SITE\"

A doua editie a acestui  stagiu international, a fost condusa de Toshihiro Mori Sensei – Director Executiv Japan Karate Association , Kawasoe Masao Sensei – Instructor Sef JKA Afroeurasia, Naito Takeshi Sensei – Instructor Sef JKA Italia si Shiina Katsutoshi- General Manager JKA.

Au fost prezenti peste 250 de instructori si studenti din 10 tari- Anglia,Scotia,Germania,Franta,Israel,Norvegia,Irlanda,Tara Galilor,Italia si Romania.

A fost un seminar extraordinar din toate punctele de vedere; calitatea tehnica ridicata si atmosfera pozitiva au fost dominante.
Pentru prima data, o echipa din JKA WF Romania- Asociatia Nationala de Karate , a participat la acest stagiu international ,cu 7 instructori – Zoltan Nagy, Dorin Viziteu, Raoul Florea, Teodor Dolinschi, Doru Burdan, Alin Voicau, Bogdan Iuga si 3 studenti –Catalina Radoi, Andreea Teodorescu, Oana Borlea.

Echipa Romaniei a avut aprecieri foarte bune din partea celor 4 maestri ,ceea ce demonstreaza ca suportul acordat de Sensei Kawasoe Masao, de Kenny Taylor-Chairman JKA Afroeurasia, de prietenul echipei noastre Claudiu Dinu -JKA WF Germania, si-a aratat rezultatele positive.

Zoltan Nagy -Presedinte JKA WF Romania si Dorin Viziteu – Vicepresedinte JKA WF Romania , au fost atestati in urma examenului sustinut , ca instructori si arbitri JKA.

Multumiri intregi echipe pentru efortul depus, si felicitari pentru prestatia avuta pe parcursul acestui seminar . Incepand din acest an 2014, Romania este prezenta pe harta celei mai vechi si apreciate federatii japoneze de karate- Japan Karate Association Word Federation.

=========================================================================================

Uneori cuvintele nu ajung sa spui tot ceea ce simti! Poate nici superlativele! Kawasoe Sensei ! Cred ca este suficient! Un mare maestru! Oss ! A fost o lectie de karate ! JKA! Vreau sa le multumesc in primul rand elevilor mei care au participat la acest Gasshuku si bineinteles instructorilor din JKA WF ROMANIA, dar si celor care au venit de la Navodari,Medgidia,Alba,Jimbolia,
 
Sannicolau Mare,Cluj,Botosani,Iasi,Reghin,Odorheiu Secuiesc,Targu Mures,Brasov,Arad, si nu in ultimul rand celor din Timisoara. Au onorat aceasta invitatie ,prietenul meu Sensei Emanuele Marcon din Treviso-Italia, Sensei Laszlo Bagdal din JKA Serbia si Sensei Aviram Ring din JKA Israel. Am avut onoarea sa-i avem printre noi pe Presedintele JKA AFRO EURASIA-d-nul Kenny Taylor ,si Secretarul General – Steven Weir! Oss!

\"1525124_1575530512671504_1523275935_n\"\"10173737_1575532522671303_84079065_n\"

===================================================

SENSEI KAWASOE MASAO

JKA GASSHUKU
TIMISOARA 28/29/30 MARCH 2014
ROMANIA

\"1505025_1501478543410035_117903774_n\"
Totul este pregatit pentru stagiu ; va fi un regal de karate traditional! Multumiri celor care s-au inscris si succes la antrenamente! Oss!
Everything is ready for the stage, will be a royal traditional karate! Thanks to those who have registered and success in training! Oss!

========================================================

UN MARTISOR PENTRU FIECARE!
In perioada 1-8 martie 2014 ,copiii care doresc sa inceapa antrenamentele de karate traditional ,o pot face GRATUIT!
Aveti la dispozitie o alternativa de petrecere a timpului liber, si un mod de completare a educatiei in spiritul artelor martiale!

\"MARTISOR

=======================================================

,,IN MEMORIAM CEZAR STRATULAT\’\’

Acest eveniment, reprezinta a doua comemorare, a prietenului meu Sensei Cezar Stratulat 3 dan ! Am gandit, si mi-am dorit ca acesta sa fie un seminar si nu o competitie ! Cezar spunea cu mult timp in urma, ca un antrenament adevarat, valoreaza mai mult decat o competitie sau o medalie! Oss!

\"TRADITIONAL

===============================================================================================

NOU! KARATE PENTRU COPII IN CALEA ARADULUI ,STR.CAREI 4 A!

\"afis

O grupa noua de incepatori, va incepe antrenamentele, in primele zile ale lunii februarie 2014, in zona Calea Aradului ,pe strada Carei ,nr.4 A . Avem la dispozitie o sala de antrenament moderna, in care copiii cu varsta minima de 6 ani, pot deslusi primii pasi ai karate-ului traditional!

MARTI SI VINERI ORELE 18.00-19.00

=============================================

=========================================

ZILELE PORTILOR DESCHISE

6-31 IANUARIE 2014

TRADITIA CONTINUA ! Tinerii care doresc sa participe la antrenamentele de karate traditional desfasurate la clubul nostru ,o pot face GRATUIT ,pe toata perioada lunii ianuarie. Zilele de antrenament: Luni,Miercuri,Joi – ora 18.30 . Scoala Generala nr.2 , Str.Mures,nr.8 . Varsta minima pentru inscriere 6 ani.

\"ZILELE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
JKA WF ROMANIA – GASSHUKU
30 NOV.2013-TIMISOARA

Dupa aproape doi ani de colaborare cu prietenul meu Sensei Claudiu Dinu(JKA WF GERMANY),am stabilit impreuna sa ne vedem din nou la un stagiu de
KARATE JKA, la Timisoara.Vom avea o zi de sambata plina, cu antrenamente pentru toate grupele de grad si varsta.Antrenamentele se vor desfasura SAMBATA 30 NOIEMBRIE 2013 ,la Sala CSS 1,Str.Torontalului , nr.10-12, dupa urmatorul program- 10.00-11.30-9-5 kyu, 12.00-15.00->4 kyu .

\"AFIS

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

\"AFIS-MEM.OV.COC.-page-001\"

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

15 ANI-ANIVERSARE FUDOKAN KARATE TIMISOARA

\"15
Generatii mai vechi si mai noi de practicanti si campioni ,au fost prezenti si s-au distrat la aniversarea celor 15 ani de activitate ai clubului nostru. A fost o seara frumoasa , le multumesc celor care au fost impreuna cu mine, si le urez ,,LA MULTI ANI \’\’ ,pentru ca ei sunt Clubul Fudokan Timisoara!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

\"AFIS-CUPA-JIMBOLIA-ULTIMUL--231x300\"

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

SUMMER CAMP 2013 – TIMISOARA
14 SEPTEMBRIE

Ultimul weekend din vacanta de vara a elevilor, va fi un bun prilej de intalnire pentru antrenamentul de karate traditional. Apoi va fi un party si pentru elevi si pentru parinti ,si probabil fiecare va spune povestea lui din aceasta vara! Toti elevii nostri si parintii lor sunt bineveniti!

\"SMC

PROFESIONISM-PERSEVERENTA-PERFORMANTA !

Odata cu inceperea scolii vor,vor incepe si cursurile pentru noua grupa de incepatori.Inscrierile se pot face la sala de antrenament a Scolii Generale nr.2, Str.Mures, nr.8,in zilele de luni,miercuri si joi incepand cu ora 18.30 .

50% REDUCERE LA ABONAMENT, PENTRU PRIMII 20 DE COPII INSCRISI, INCEPAND CU 16 SEPTEMBRIE !

Antrenamentele sunt conduse de Sensei Zoltan Nagy 5 dan ,si asistentii instructori Raoul Florea 2 dan, Bogdan Iuga 1 dan , Alexandru Schein 1 dan,Loredana Antalfi 1 dan.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––