6 MEDALII OBTINUTE DE SPORTIVII CLUBULUI FUDOKAN KARATE TIMISOARA LA CEA DE A XVIII A EDITIE A CAMPIONATULUI MONDIAL DE KARATE SHOTOKAN S.K.D.U.N. – OCTOMBRIE 2010 – FRANTA

CLUBUL SPORTIV FUDOKAN KARATE TIMISOARA

Antrenor  Zoltan Nagy , tel . 0761 679556   , 0755 320698

Email: fudokankarate@yahoo.com

Site : www.karatefudokan.ro

6 MEDALII PENTRU SPORTIVII LOTULUI DE LA FUDOKAN TIMISOARA LA A 18-A EDITIE A CAMPIONATULUI  MONDIAL DE KARATE SHOTOKAN S.K.D.U.N.- FRANTA -9-10 OCTOMBRIE 2010

La aceasta editie a Campionatului Mondial au participat peste 1000 de sportivi din peste 40 de tari ale lumii la toate grupele de varsta copii,cadeti,juniori,tineret si seniori. Staful tehnic a fost onorat de prezenta maestrilor:Toshiaki Namiki-8 dan,Yasuyoshi Saito -8 dan , Jan Knobel – 7 dan , Gerry Breeze -7 dan si bineneinteles Aurel Patru 7 dan.

Rezultate foarte bune pentru sportivii de la Clubul Sportiv Fudokan Karate Timisoara la cea de a XVIII-a editie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan S.K.D.U.N. desfasurat in localitatea LONS LE SAUNIER – REGIUNEA JURA din Franta.

3 MEDALII DE AUR si 3 MEDALII DE ARGINT le-au obtinut in ordine :

2 CAMPIONI MONDIALI , SI IN ACELASI TIMP MEDALIATI LA PROBE DIFERITE :

SCHEIN ALEXANDRU – TRIPLU MEDALIAT – 1 medalie de aur la kumite echipe masculin , 1 medalie de aur la kumite echipe mixt si 1 medalie de argint la kata individual

STEMLER ROBERT – DUBLU MEDALIAT– 1 medalie de aur la kata individual si 1 medalie de argint la kumite individual

JIAN EMILIAN – VICECAMPION MONDIAL 1 medalie de argint la kata individual

Si ceilalti componenti ai lotului au avut o comportare buna ,fiind la prima participare la un Campionat Mondial :

Pelle Ariana , Kovacs Diana si Matei Cristina au reusit calificarea in finala de 8  , clasandu-se pe meritoriile locuri 5-6, iar Cseh Alexandru si Kardos Razvan au intrat in semifinala de 16.

O participare dificila, a avut vicecampionul mondial de juniori din ultimii 3 ani- Iuga Bogdan ,care in acest an a intrat in grupa de tineret (18-21 ani) si a reusit o calificare in semifinala.

Este cel de al patrulea an consecutiv cand sportivii Clubului Fudokan Karate Timisoara componenti ai lotului national al Romaniei se intorc de la  Campiontul Mondial cu medalii.

Felicitari pentru toti sportivii participanti si multumiri parintilor care i-au sustinut.

\"LOTUL\"LOTUL\"MONDIAL\"MONDIAL\"MONDIAL\"MONDIAL\"STEMLER\"STEMLER\"JIAN

Antrenor Zoltan Nagy