5 MEDALII EUROPENE PENTRU SPORTIVII CLUBULUI FUDOKAN KARATE TIMISOARA

In zilele de sambata si duminica – 21-22 aprilie 2012 s-a desfasurat la Bucuresti ,in Complexul Sportiv ,,Concordia’’(Chiajna) – Campionatul European de Karate Shotokan S.K.D.U.N. ,la care au participat peste 900 de sportivi din 26 de tari. Clubul timisorean Fudokan a participat la aceasta competitie cu 12 sportivi , reusind sa urce de 5 ori pe podiumul de premiere – 1 MEDALIE DE AUR , 2 MEDALII DE ARGINT SI 2 MEDALII DE BRONZ. Echipa de kata tineret formata din Bogdan Iuga , Loredana Antalfi si Alexandru Schein a reusit sa castige medalia de aur ,performanta deosebita dupa mai multi ani, in care au fost vicecampioni europeni si mondiali . De remarcat performanta sportivului Alexandru Schein ,care a reusit sa urce si la kumite individual pe treapta a doua a podiumului ,adjudecandu-si medalia de argint.
Mai tinerii lor colegi ,aflati la prima participare la o competitie europeana , au reusit de asemena sa aduca medalii pentru clubul nostru, Almira Iordache- medalie de argint la kata, Alexandra Avramescu – medalie de bronz la kata si Darius Zaharia – medalie de bronz la kumite.
Brigada de arbitri a fost coordonata de maestrii Toshiaki Namiki 8 dan, Yasuyoshi Saito 8 dan , Gerry Breeze 7 dan si Marian Patru 6 dan. Competitia a fost organizata de departamentul shotokan S.K.D.U.N. din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale condus de Aurel Patru 7 dan.

\"PODIUM

\"eur\"eur\"eur\"eur\"eur