2008 CEL MAI BUN AN PENTRU CLUBUL FUDOKAN

Cel mai bun an pentru Fudokan Timisoara

26 Nov 2008 Timis Categoria: Sport de Adrian Cojocaru

\"vlcsnap-155439.png\"Pentru clubul Fudokan Timisoara, campionatele nationale de la Bucuresti au reprezentat ultima competitie a anului .2008 a fost cel mai bun din istoria clubului, pentru ca acum s-au obsinut si cele mai multe medalii la campionatele mondiale.

În 2008, clubul Fudokan s-a întors cu medalii de la toate competitiile la care a trimis sportivi. Fie ca s-au numit campionate nationale sau mondiale karateka timisoreni si-au facut datoria. Numai la campionatele nationale s-au obtinut cinci titluri de campion.

Sensei Zoltan Nagy – antrenor Fudokan Timsoara

Un an foarte bun pentru noi. E al zecelea de când facem antrenamente si functionam si a fost cel mai bun an pentru noi, cu multe medalii si la nationale si la mondiale si cupe… peste tot.

Tot în 2008, clubul a format un campion mondial, pe Robert Stemler dar si alti medaliati la nivel mondial – Loredana Antalfi – argint, Alexandru  Schein – bronz si argint si Bogdan Iuga – argint.

\"vlcsnap-155709.png\"Medaliile de la campionatul mondial au fost cele mai surprinzatoare, între ghilimele, desi noi ne-am pregttit si am crezut în victoriile noastre – am fost cu patru sportivi si am venit cu patru medalii.

Urmrtoarea competitie a timisorenilor e programata în primavara anului viitor. Pâna atunci însa, micuii karateka vor continua antrenamentele în ritm normal, cu doar o scurt?a vacanta de sarbatori.

Ionut  Suciu